Koselig atmosfære.
Er alltid innom å kjøper brød, kanelboller og skoleboller når vi er i Rauland, fantastisk gode.
Her var det aktivitet for stor og små. Artig med bakeriet. Her ble det laget bakverk i vedfyrt steineovn. Flotte byggverk
Gamle tømmerhus og godt uteområde, passer godt for barn. Mye lokalt kunsthåndverk og herlig bakeri som baker på gamlemåten. Spesielt gode kanelboller, må smakes!
Anbefaler å møte opp på dans hver onsdag. Vi var en gjeng som bare skulle kikke, plutselig ble vi bedt opp til dans og i løpet av få sekunder var den trygge komfortsonen utfordret. Vi hoppet i det og fikk en utrolig bra innføring i dansene svingar og gangar. Innen 30 sekunder så var vi i komfortsonen på dansegulvet.
Mye latter og glede. Olav og jentene hans anbefales😉😎😃🤣
Det er mye kultur og historieformidling på denne plassen og det er stadig arrangement.
Vi ankom utenom åpningstiden, men tunet og rammene rundt er smittende glade i seg selv. Alle bygningene har sin bruksfunksjon.
Er du i Rauland så ta turen innom. Her er det litt og se og litt å få i kroppen. Morro for liten og stor