“God mat og mye mat”
Anmeldelse av Rauland Fjellkafe

Rauland Fjellkafe
Vurdert som nr. 7 av 7 Restauranter i Rauland
Anmeldt 23. juli 2022 via mobile enheter

Mye mat og god mat. Prisen var ikke noe å si på. Spiste Biff Samdwich. Stor posjon og klarte ikke å spise opp alt- så jeg fikk med resten hjem. God service. Har spist jevnlig her og har bestandig fått god mat

Takk, 894hannes

Anmeldt 4. juli 2022 via mobile enheter

Vi bestilte enkel mat, men det var nærmest uspiselig. Anbefaler å heller gå på bensinstasjon hvor de selger tilsvarende mat.

Takk, 737helenekk
Anmeldt 6. august 2021 via mobile enheter

Kjøpte burger. God mat og passe mengde mat og priser er det ikke noe å si på. Har vært her flete ganger. Kommer igjen. God plass i lokalet.

Dato for besøk: juli 2021
Takk, 894hannes
Anmeldt 18. september 2020 via mobile enheter

Spiste Sandwich med kylling, Aioli og båtpoteter, Maten var god og rikelig med mat. God plass mellom bordene. Kan anbefales.

Dato for besøk: september 2020
2  Takk, 894hannes
Anmeldt 1. august 2020 via mobile enheter

Jeg har vært her to forskjellige ganger i juli. Den ene gangen tok jeg en kopp te og is. De hadde ordentlig te og is. Andre gangen spiste jeg club sandwich med kylling og båtpoteter. Masse mat til en god pris. God service. Kan anbefale dette stedet fremfor de andre spisesteder i Rauland. Her er det fokus på kvaliter.

2  Takk, 894hannes

Reisende som så på Rauland Fjellkafe, så også på

Rauland, Telemark

Har du vært i Rauland Fjellkafe? Del dine erfaringer!