Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Laveste priser for ditt opphold
Lås den laveste prisen fra disse nettstedene
eDreamsUSD 111
PricelineUSD 111
TripadvisorUSD 111
Prisene leveres av partnerne våre for ett rom, med varierende regler for inn-/utsjekking som fastsatt av stedet, og reflekterer priser per natt, inkludert alle skatter og avgifter som er kjent av partnerne våre. Besøk partnerne våre for mer informasjon.
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hoteller i nærheten
Anmeldelser (15)
Filtrer anmeldelser
15 resultater
Vurdering fra reisende
5
4
6
0
0
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
5
4
6
0
0
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
16 av 15 anmeldelser
Anmeldt 14. januar 2020 via mobile enheter

Det passer fint for oss som foretrekker langrennsløyper selv om det er et skitrekk der. Hyggelig og hjelpsom betjening. Vi var heldige og fikk en større leilighet enn vi hadde bestilt. God plass i leilighet med to soverom. Et høydepunkt var texmex/pizza-kvelden med mye god mat. Ellers lagde vi mat i leiligheten. Et stykke å kjøre til butikkene.

Dato for oppholdet: januar 2020
Reisetype: Reiste med familie
1  Takk, BrittB310
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 20. juni 2019 via mobile enheter

Leiligheten som jeg fikk var helt ok, litt gammel og slitt, men funker for ei natt eller helg. Det som gjorde oppholde var servicen :-) hyggelig personal!
kommer gjerne igjen, både sommer og vinterstid - da jeg har hørt det er gode tur områder.

Dato for oppholdet: juni 2019
Takk, koramari
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 7. oktober 2018 via mobile enheter

Betjeningen er utmerket! Det virker som om de jobber døgnet rundt og er alltid klare for å gi deg sin beste service! Hotellet i seg selv er ikke topp standard, men det går fint når servicener så bra!
Vi bodde i en liten leilighet, men med alt vi trengte - TV, kjøleskap, komfyr og oppvaskmaskin. Vi hadde alle retter inkludert i oppholdet. Lørdagen var det markedsdager, og vi kunne velge å ta lunsjen i sentrum fra Raulansfjell sin bod - noe vi gjorde! Meget god storfe-burger! Vi hadde også sykler inkludert i leien og betjeningen hjalp gladlig til med å finne rett utstyr.
Fine toppturer i nærheten med fantastisk utsikt mot Hardangervidda!
Til tross for at dette er et ‘vintersted’ anbefaler jeg stedet om høsten med alle de flotte fargene!

Dato for oppholdet: oktober 2018
Reisetype: Reiste som et par
1  Takk, Tine T
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 19. oktober 2017 via mobile enheter

Det som var ledig var kun en liten leilighet med tekjøkken med 120 cm seng. Helt grei leilighet med alt av kanaler på TV og Wi-Fi. Vi fikk gå med hunden på rommet, noe flere hadde. Sånn er det på bygda Helt greit å lage mat der og det var både kaffetrakter, kaffemaskin og vannkoker. Maten i restauranten går an for ei helg. For det meste pizza og taco på kveldene. Kjempe fine turområder.

Dato for oppholdet: oktober 2017
Reisetype: Reiste som et par
1  Takk, 702oveh
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 10. juli 2015 via mobile enheter

RAULAND med sine mektige fjell, ligger i øvre del av Telemark. Allikevel meget egnet som utgangspunkt for bilturer i sørnorge - Haugesund - Odda - Bergen - Rjukan - Geilo, hele sørnorge når man på kort tid. I RAULAND finns det mange muligheter for overnatting - www.visitrauland.no kan gi gode tips om overnatting. Ønsker man fjellvandring, fiske eller badeturer, finnes det mange muligheter. Slutten av juli og i august er det mange flotte steder for bading, padling og innenlands fiske. Jeg elsker RAULAND! Om vinteren har stedet et av Europas beste fristyle snøbrett bakke - kom å prøv!

Dato for oppholdet: juli 2015
Takk, Gwaas
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Vis flere anmeldelser