Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Kontakt overnattingsstedet for ledig kapasitet.
Det finnes lignende hoteller som har ledig kapasitet.
Vis alle
Ingunn
Notodden, Norge
5,0 av 5 boblerAnmeldt 6. nov. 2018
Dato for oppholdet: november 2018
Reisetype: Reiste alene
Anmeldelse samlet inn i partnerskap med dette hotellet
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Oppføringen over bestillingstilbud for hvert sted tar hensyn til kompensasjonen som betales til oss av partnerne våre. Prisene som vises, kan være for forskjellige romtyper. Prisene som vises er de laveste tilgjengelige. Disse tilsvarer de minst dyre romtypene som er tilgjengelige, som oppgitt av partnerne våre på tidspunktet for søket til brukeren.
Hoteller i nærheten
kr 1 882
kr 1 468
Fullt refunderbart
Forhåndsbetaling er ikke nødvendig
  • Expedia.com
    kr 1 880
  • Priceline
  • Hotels.com
    kr 1 692
3.4 km fra Raulandsakademiet og Vandrerhjem
Gratis Wi-Fi
Gratis parkering
    3.0 km fra Raulandsakademiet og Vandrerhjem
    Gratis Wi-Fi
    Gratis parkering
    Bli belønnet med One Key
    • Booking.com
      kr 2 781
    • Hotels.com
      kr 3 090
    • Priceline
    7.2 km fra Raulandsakademiet og Vandrerhjem
    Gratis parkering
    Svømmebasseng
    kr 4 805
    • Hotels.com
      kr 4 719
    • Agoda.com
      kr 4 805
    • ZenHotels.com
      kr 4 724
    28.4 km fra Raulandsakademiet og Vandrerhjem
    Gratis Wi-Fi
    Gratis parkering
    kr 2 060
    Fullt refunderbart
    Forhåndsbetaling er ikke nødvendig
    • Priceline
    • Agoda.com
      kr 2 060
    28.3 km fra Raulandsakademiet og Vandrerhjem
    Gratis Wi-Fi
    Gratis parkering
    Bli belønnet med One Key
    • Booking.com
    • ZenHotels.com
      kr 2 072
    • Hotels.com
    32.9 km fra Raulandsakademiet og Vandrerhjem
    Gratis Wi-Fi
    Gratis parkering
    Recently renovated "El Hus" has a mini-kitchen and bathroom and sleeps up to 4 people
    Bli belønnet med One Key
    • Booking.com
    • Expedia.com
      kr 1 045
    • eDreams
    42.9 km fra Raulandsakademiet og Vandrerhjem
    Gratis Wi-Fi
    Gratis parkering
    De sommeråpne enkle campinghyttene er frå gammle husmannsplasser i området og ligger idyllisk til i ei  rundkøring med campingens badeplass like ved.
    kr 1 450
    Fullt refunderbart
    Forhåndsbetaling er ikke nødvendig
    • Priceline
    • Agoda.com
      kr 1 450
    14.1 km fra Raulandsakademiet og Vandrerhjem
    Gratis Wi-Fi
    Gratis parkering
    Bli belønnet med One Key
    • Booking.com
    • ZenHotels.com
      kr 2 317
    • Hotels.com
    49.1 km fra Raulandsakademiet og Vandrerhjem
    Gratis Wi-Fi
    Gratis parkering
    kr 1 995
    Fullt refunderbart
    • Expedia.com
      kr 1 897
    • Hotels.com
      kr 1 995
    • Agoda.com
      kr 1 995
    40.9 km fra Raulandsakademiet og Vandrerhjem
    Gratis Wi-Fi
    Gratis parkering
    Se flere hoteller i Rauland
    Anmeldelser (65)
    Filtrer anmeldelser
    65 resultater
    Vurdering fra reisende
    27
    21
    13
    3
    1
    Type reisende
    Tidsperiode
    SpråkAlle språk
    Vurdering fra reisende
    27
    21
    13
    3
    1
    Se hva reisende sier:
    Valgte filtre
    Filtrer
    Oppdaterer listen ...
    49 av 65 anmeldelser
    Anmeldt 6. november 2018

    Rent rom og rent bad. Enkelt, men det du trenger er der. Nydelig og tradisjonell mat. Anbefaler stedet på det varmeste. Ikke heis til rommene i 2. og 3. etasje så husk å si i fra at du må bo i første hvis du har mye bagasje eller ikke kan gå i trapper.

    Dato for oppholdet: november 2018
    Reisetype: Reiste alene
    Anmeldelse samlet inn i partnerskap med dette hotellet
    Takk, valdres
    Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
    Anmeldt 26. september 2018

    Vi hadde bryllupsfeiring med overnatting, leie av sal, matservering og bar. Helt konge. Kan anbefales på det sterkeste. Fine rom, god mat, og veldig behjelpelige med alt. Flott natur og friks luft å våkne til.

    Dato for oppholdet: september 2018
    Reisetype: Reiste med familie
    Anmeldelse samlet inn i partnerskap med dette hotellet
    Takk, 603kvo
    Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
    Marit J, Kundeansvarlig på Raulandsakademiet og Vandrerhjem, svarte på denne anmeldelsenBesvart 22. oktober 2018

    Tusen takk for hyggelig tilbakemelding! Vi ynskjer dykk masse lykke til og håper at minnene varer lenge!

    Rapporter svar som upassende
    Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
    Anmeldt 23. august 2018

    Akademiet er et flott sted for å samle familien og feire en 70 årsdag. Besteforeldre, barn og barnebarn var samlet i 3 dager og hadde et supert opphold, med tur i fjellet om dagen, lek og moro og bading seinere på dagen. Det var kjempegod mat og flott service vi fikk av personalet!

    Romtips: Familierommet er for lite for familier med litt større barn.
    Dato for oppholdet: august 2018
    Reisetype: Reiste med familie
    Anmeldelse samlet inn i partnerskap med dette hotellet
    Takk, 291hildegards
    Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
    Marit J, Kundeansvarlig på Raulandsakademiet og Vandrerhjem, svarte på denne anmeldelsenBesvart 25. september 2018

    Takk for att du tok tiden å skrive! De er hjarteleg velkomne igjen ved neste anledning!

    Rapporter svar som upassende
    Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
    Anmeldt 24. juli 2018

    Bra rom, fint bad. Sidan eg har hund med, fekk eg eit rom som det gjekk greit å koma seg ut med den, kjapt. Kjempegod mat, laga frå grunnen, og ein variert meny. God service, der dei prøvar å ordne det meste.
    Dersom hunden bruker å vera laus på rommet, som min er, er det lurt å ta med sengeteppe til å ha over senga.

    Romtips: Lurt å bestille og sende e-post eller ringe når ein tar med hunden slik at man får eit mest mulig riktig rom.
    Dato for oppholdet: juli 2018
    Reisetype: Reiste alene
    Anmeldelse samlet inn i partnerskap med dette hotellet
    Takk, royrma
    Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
    Marit J, Kundeansvarlig på Raulandsakademiet og Vandrerhjem, svarte på denne anmeldelsenBesvart 25. september 2018

    Hei! Takk for hyggelig tilbakemelding. Du og hunden er velkomen tilbake!

    Rapporter svar som upassende
    Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
    Anmeldt 24. juli 2018

    Dette er et meget flott sted, hvor de serverer nydelig mat ti alle måltider. singelrommet jeg hadde var greit, men skulle ønske det var litt større. Hyggelig vertskap.Skaldu til Telemark, anbefaler jeg dette.

    Dato for oppholdet: juli 2018
    Reisetype: Reiste alene
    Anmeldelse samlet inn i partnerskap med dette hotellet
    Takk, emwiskott
    Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
    Marit J, Kundeansvarlig på Raulandsakademiet og Vandrerhjem, svarte på denne anmeldelsenBesvart 25. september 2018

    Hei! Takk for tilbake melding. Vi har ein del større enkeltrom som vi prøver å bruke først - kanskje du får eit slikt eit neste gong du kjem på kurs! Velkomen tilbake.

    Rapporter svar som upassende
    Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
    Vis flere anmeldelser