“Hjemmelaget mat , så her bør man stoppe .”
Anmeldelse av Raulandstoga Cafe

Raulandstoga Cafe
Vurdert som nr. 1 av 7 Restauranter i Rauland
Beskrivelse: Raulandstoga er et spisested i Rauland sentrum og kan tilby god, hjemmelaget mat til de fleste anledninger. Menyene inneholder innslag av lokale råvarer hele året. Vi tilbyr enkle lunsjretter, hjemmelagde kaker, egen kaffemeny (vi bruker Illy's italienske kaffebønner!), dagens middag, 6-10 retter på middagsmenyen, 100% burgere, steinovnsbakt pizza, egne cateringmenyer med mer... Det vi ikke har, ordner vi ved forhåndsbestilling, med forbehold om ledig kapasitet. Kvalitet i fokus: Fersk fjellørret, selvplukkede multer og nydelig kjøtt fra lam og reinsdyr. Jarle Konradsen på Raulandstoga setter sin ære i å servere god hjemmelagetmat av førsteklasses råvarer. Rauland og fjellområdene rundt er vår viktigste spiskammer. Mange av råvarene på restauranten har vi selv plukket eller fisket. Åpningstider: Tirsdag-fredag og søndag kl. 12.00-19.00 Lørdag kl- 12.00-20.30
Anmeldt 13. oktober 2024 via mobile enheter

Hjemmelaget mat som faktisk er hjemmelaget. Masse smak og nydelige råvarer. Åpent kjøkken så her er det ingen hemmeligheter. Spiste deilig fjellørret og nydelig Elgbiff.
Litt ventetid på maten , men gjør ingenting med denne maten.
Så hvis man er forbi eller bare skal spise mat i nærheten, så er det hit du bør dra.

Dato for besøk: oktober 2024
Takk, johnmV7661VH

Anmeldt 1. februar 2024

En kafe/restaurant som lett kunne glidd in i å bli en veikro. Men her lages maten fra de beste råvarer i hyggelige omgivelser. Kunne hatt et bedre vinvutvalg.

Dato for besøk: januar 2024
Takk, Sherpa31303998961
Anmeldt 6. juli 2023 via mobile enheter

Nydelig hjemmelaget mat, absolutt verdt et besøk. Vi gikk for elgekarbonader med røstipoteter, friske grønnsaker og hjemmelaget tyttebærsyltetøy. Kommer garantert tilbake ved neste passering

Dato for besøk: juni 2023
Takk, Frank R
Anmeldt 5. mai 2022 via mobile enheter

Herlig mat og hyggelig betjening, kan absolutt anbefales!
Vi kom kalde og sultne etter en mc-tur over fjellet i nullføre, då dette var en højdare!

Dato for besøk: mai 2022
Takk, don_ole
Anmeldt 11. april 2022

Nydelig lokal mat med Totak-aure og elgkaronader. Selvplukket tyttebær au. Hvis det også var lokal sopp med rimsopp, kremler og kantarell i soppsausen burde det vært 5 prikkur!

Dato for besøk: april 2022
Takk, globetrottarh

Reisende som så på Raulandstoga Cafe, så også på

Har du vært i Raulandstoga Cafe? Del dine erfaringer!