Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Laveste priser for ditt opphold
Hotels.com
Travelocity
FindHotel
USD 268
USD 56
Vis tilbud
Gratis avbestilling frem til 03.08.21
Orbitz.com
Booking.comUSD 117
getaroom.comUSD 268
Se alle 18 tilbud
Prisene leveres av partnerne våre og reflekterer priser per natt, inkludert alle skatter og avgifter som er kjent av partnerne våre. Besøk partnerne våre for mer informasjon.
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hoteller i nærheten
Anmeldelser (1 558)
Filtrer anmeldelser
1 558 resultater
Vurdering fra reisende
852
486
121
52
47
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
852
486
121
52
47
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
16 av 1 558 anmeldelser
Anmeldt 15. januar 2019 via mobile enheter

Vi hadde et herlig opphold på Pavillion Villas Lamai Beach. Nydelige frokoster, god service og avslappet og trygg stemning. Rommet var bra, med eget minibasseng utenfor. MEN, senga var et mareritt.. vi kunne like gjerne ligget på gulvet. Den var altfor hard. Men med god service, 3 ekstra overmadrasser så ble det nattesøvn til slutt.
Hotellet ligger også fint til i enden av Lamai, så det er perfekt å gå ut derfra. Fin strand! Er nok en av de mest moderne hotellene i Lamai.

Dato for oppholdet: januar 2019
Reisetype: Reiste som et par
Takk, roy304
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
TerryLCK, Manager på Pavilion Samui Villas & Resort, svarte på denne anmeldelsenBesvart 4. april 2019
Google-oversetting

Dear roy304,

Thank you very much for your candid review of your recent stay at our hotel. Your feedback is extremely valuable to us, as we strive to improve with each and every stay. I greatly appreciate your comments about aspects of the mattress. We will continue to aim on offering you the best experience given the chance to serve you again in the near future.

Best Regards,
Terry

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 10. november 2017 via mobile enheter

Perfekt service
Utrolig god frokost og mat
Rommene er kjempe fine
Fellesområdene er flotte
Beliggenheten er bra
Bra internett
Di beste drinkene jeg har smakt noen gang!

Skal definitivt tilbake hit engang !

Dato for oppholdet: januar 2017
Reisetype: Reiste som et par
Takk, NoraSvense
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
PhakdeeS, Manager på Pavilion Samui Villas & Resort, svarte på denne anmeldelsenBesvart 22. november 2017
Google-oversetting

Dear NoraSvense,

Warmest greetings from Pavilion Samui Villas & Resort!

First of all, we would like to take this opportunity to thank you very much for choosing us as accommodation of choice on your precious holiday and thank you very much for taking your valuable time to writing your feedback. We're very pleased to hear that your stay with us were satisfied.

Thanks once again for your helpful review on Trip Advisor.

We very much look forward to welcoming you again in the near future.

Sincerely yours,

Phakdee Sukkasem(Mr.)
Resident Manager

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 16. mars 2017 via mobile enheter

Det beste oppholdet vi hadde på Koh Samui. Hotellet/resorten holder en meget god standard og ligger på standen, byen er rett bak så her er det ikke behov for å kjøre taxi. De som jobber her er meget hyggelig og maten var også god. Frokosten var spesielt god, de hadde alt av egg/omelett sprøstekt bacon og godt utvalg av frukt/ juice. Vi bodde to familier (4voksne og 4 barn) i en relativt romslig to etasjer villa med tre store soverom m/bad, stue, kontorplass med Mac, eget svømmebasseng og flott utsikt/tilgang til standen. Det var også en bar løsning, tre store kjøleskap og kjøkken ute på terrassen. Selvfølgelig klimaanlegg og vifter i alle rom, også utvendig screen. De har også spa og massasje på hotellet, prøvde massasjen, den var også meget bra, men relativt høyt priset i forhold til prisnivået på massasje i Thailand. Det som trekker litt ned er at det ofte blåser mye på denne siden av øya og at det da blir mye søppel/plast i vannet. Hotellet er relativt flinke til å rydder stranden, det kunne med fordel flere ha gjort. Plast og søppel i vannet er et generelt verdensproblem og fint at hotellet rydder det vekk. Bor her gjerne igjen og kan absolutt anbefaler dette hotellet.

Dato for oppholdet: februar 2017
Reisetype: Reiste med familie
Takk, 547oler
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
PhakdeeS, Manager på Pavilion Samui Villas & Resort, svarte på denne anmeldelsenBesvart 20. mars 2017
Google-oversetting

Dear Andreas R,

Warmest greetings from Pavilion Samui Villas & Resort!

First of all, we would like to take this opportunity to thank you very much for choosing us as accommodation of choice on your precious holiday and thank you very much for taking your valuable time to writing your feedback. We're very pleased to hear that your stay with us were satisfied.

Thanks once again for your helpful review on Trip Advisor.

We very much look forward to welcoming you again in the near future.

Sincerely yours,

Phakdee Sukkasem(Mr.)
Resident Manager

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 22. januar 2017 via mobile enheter

Dette hotellet har stort sert alt man trenger fra A til Å og leverer bra. Likevel opplever vi noen forbedringspotensiale på enkelte, kanskje for mange bagatellmessige ting. Vi bodde her 6 netter i januar 2017 i en Plunge Pool Suite.

Dette er spesielt bra med hotellet: Skjermet, rent hotellområde, frodig og velstelt. Store rom med velfungerende aircondition og eget basseng. Frokosten er eksepsjonell med et rikt utvalgt. Restauranten serverer god og smakfull mat fra en stor meny. Husk å få kjøttet godt stekt, en av oss ble dårlige av en biffmiddag som var medium stekt. De ansatte er vennlige og hjelpsomme. Direkte tilgang til strand med badehåndklær og solsenger. Servering på stranden.

Dette er det vi opplever som forbedringspotensiale: Svært mange servitører/ansatte overalt, som til tider hadde lite å gjøre. De henter tallerkenen din fra bordet mens du tygger siste biten, det oppleves som stressende og slitsomt i lengden. Men de er serviceinnstilte. Dusjsonen på rommet vårt kunne trengt en skikkelig vask av kalk og fuging her og der hvor det begynte å bli slitt. Sengene var harde i forhold til mange andre hotell vi var på. Det er greit å legge merke til at Deluxe Jacuzzi Suitene ligger på oversiden av veien uten direkte tilgang til hovedområde med restauranter, basseng og strand blir noe lenger. Man må krysse en vei og gå inn via hovedinngangen/resepsjonen. Det er opplyst om dette ved bestilling, men med liten skrift helt til slutt.

Alt i alt et hotellet som virker til å være veldrevent og som setter kunden i fokus. Et trygt og godt valg.

Dato for oppholdet: januar 2017
Reisetype: Reiste som et par
Takk, 455atleb
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
PhakdeeS, Manager på Pavilion Samui Villas & Resort, svarte på denne anmeldelsenBesvart 25. februar 2017
Google-oversetting

Dear Atle B,

Warmest greetings from Pavilion Samui Villas & Resort!

First of all, we would like to take this opportunity to thank you very much for choosing us as accommodation of choice on your precious holiday and thank you very much for taking your valuable time to writing your feedback. We're very pleased to hear that your stay with us were satisfied overall.

Thanks once again for your helpful review on Trip Advisor.

We very much look forward to welcoming you again in the near future.

Sincerely yours,

Phakdee Sukkasem(Mr.)
Resident Manager

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 4. januar 2017

Vi bodde her i nesten 3 uker og trivdes særdeles godt, vi bodde i en Hydro Pool Villa. Frokostene er fantastiske, beliggenheten på stranden er perfekt og betjeningen er helt på topp. Nydelig beplantet og helt usjenert.
Kort vei til sentrum og internet som virkelig fungerer.

Dato for oppholdet: juli 2016
  • Reisetype: Reiste som et par
    • Sted
    • Rom
    • Service
Takk, Seigmannsimen
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
PhakdeeS, Manager på Pavilion Samui Villas & Resort, svarte på denne anmeldelsenBesvart 16. januar 2017
Google-oversetting

Dear Seigmannsimen,

Warmest greetings from Pavilion Samui Villas & Resort!

First of all, we would like to take this opportunity to thank you very much for choosing us as accommodation of choice on your precious holiday and thank you very much for taking your valuable time to writing your feedback. We're very pleased to hear that your stay with us were satisfied.

Thanks once again for your helpful review on Trip Advisor.

We very much look forward to welcoming you again in the near future.

Sincerely yours,

Phakdee Sukkasem(Mr.)
Resident Manager

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Vis flere anmeldelser