Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Kontakt overnattingsstedet for ledig kapasitet.
Det finnes lignende hoteller som har ledig kapasitet.
Vis alle
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hoteller i nærheten
Anmeldelser (10)
Filtrer anmeldelser
10 resultater
Vurdering fra reisende
9
1
0
0
0
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
9
1
0
0
0
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
16 av 10 anmeldelser
Anmeldt 22. juli 2018 via mobile enheter

Dette var virkelig en fantastisk campingplass. Hyggelige eiere, rolig område, fine sanitæranlegg med godt renhold, stort område for barna å leke på og ikke minst en fantastisk strand og badeplass ☺️
Her kommer jeg gjerne igjen.

Dato for oppholdet: juli 2018
Reisetype: Reiste med familie
Takk, Siljemat
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 27. juli 2017 via mobile enheter

Vi tilbragte 1 uke i telt på Hornnes camping og kunne gladelig vært der 1 uke til. Ungene elsket stedet.
Et nydelig område, der vi i allefall fann oss et området litt for oss selv. Trudde det kom til å være mer mygg der pga mye trær, mulig det var en myggfanger i nærheten(?)
Fasilitetene var tipp topp med mange baderom med både dusj & toalett i samme rom. For oss som hadde med småbarn var det pluss i boken med stellerom som inneholdt både stellebenk og badestamp. Bra renhold.
Bra kjøkken til utlån, inkl kjøleskap ved behov. Ryddig. Vaskemaskin&tørkertrommel til utleige. Fungerte bra.
Rett ved nydelig strand. Kaldt i vannet.
En liten lekeplass for barna med huskestativ & rusjebane.
Mange småbarnsfamilier der=nye lekevenner for de små.
Lite bilkjøring på området.
Mange hyggelige gjester & bra vertskap. Behjelpelig om det skulle være noe, og slo gjerne av en prat.
Stille og fredelig om nettene.
Til tider noe vind. Kaldt om natten, i telt.

Dato for oppholdet: juli 2017
Reisetype: Reiste med familie
1  Takk, 578bentem
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 17. september 2018
Google-oversetting

Romtips: It is a Camping site, we could choose location ourselves, have a walk before setteling down.
Dato for oppholdet: september 2018
  • Reisetype: Reiste med familie
    • Sted
    • Renslighet
    • Service
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 6. september 2018 via mobile enheter
Google-oversetting

Dato for oppholdet: august 2018
Reisetype: Reiste med familie
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 3. august 2018 via mobile enheter
Google-oversetting

Dato for oppholdet: august 2018
Reisetype: Reiste med familie
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Vis flere anmeldelser