Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Åpen i dag: 10:00 - 16:00
Lagre
Se gjennom høydepunkter
Ok badested

Barna koste seg i badeparken, men resten av parken var ikke noe å skryte av. Ventet i 25 minutt på... les mer

Anmeldt 5. august 2021
Anettelill
,
Kristiansund, Norge
via mobile enheter
Idenitetsforvirret opplevelsespark

Oppsummert: Et merkelig sted som virker forvirret når de ha forsøkt å tenke konsept. Selve... les mer

Anmeldt 23. juni 2021
T2866MWaf
via mobile enheter
Les alle 77 anmeldelsene
  
Inntekter påvirker opplevelsene som er omtalt på denne siden. Finn ut mer.
Anmeldelser (77)
Filtrer anmeldelser
77 resultater
Vurdering fra reisende
14
20
20
15
8
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
14
20
20
15
8
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
1520 av 77 anmeldelser
Anmeldt 6. august 2019 via mobile enheter

Veldig interessant samling av mineraler. Gøy klatrepark og lekeplass pluss div andre aktiviteter for barn.

Dato for opplevelse: august 2019
Takk, Lasse S
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 22. juli 2019 via mobile enheter

Flott anlegg med god parkeringsplass. Høyt prisnivå på inngang, tar til og med ekstra for parkering. Imponerende steinsamling. Kunne kanskje ønsket noe mer lokale innslag. Kiosk og utsalg fremstår dom turistfelle med dusinvarer fra Kina.

Dato for opplevelse: juli 2019
Takk, Breiva
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 21. juli 2019 via mobile enheter

Besøkte parken med to barnebarn. I tillegg til nokså stiv inngangspris forlanges betaling for nesten alle aktiviteter. Aktivitetskort (5 stk) kan kjøpes for 265 kr. Til og med parkering må
betales separat. Det var viet mye plass til importerte mineraler og salg av masseproduserte artikler made in China. Jeg savnet mer fokus på lokal gruvedrift og mineraler. Besøket ble dessverre preget av at bestemor måtte si mye nei og at vi ble alle litt lei oss.

Dato for opplevelse: juli 2019
Takk, 598maritl
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 20. juli 2019

Som del av 5dagers idrettsleir var en dag i Mineralparken en del av tilbudet. Den var langt mindre enn forestillt på forhånd. Egnet perfekt for den med småbarnsfamilie eller den som ikke er så veldig god til beins. Kan gå få meter inn og sitte ved kiosken, om der er ledig...Men og tilbringe en hel dag her kan bli litt lenge. Om du ikke samtidig har planlagt å ligge ved den lille bukta og slikke sol, eller har noe i mot høyt støynivå av unge. Aktiviteter og severdighet er gjort unna på rimelig kort tid. Parkering koster kr 30 pr dag. I mynter :) Ok avslappingsted med spennende gruve og stein museum. Ok for en ferie opplevelse

Dato for opplevelse: juli 2019
Takk, ninastandal
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 5. juli 2019 via mobile enheter

Grei liten park, gøy med steinmuseum dersom man er interessert i det. Dyre billetter, og i tillegg koster flere aktiviteter ekstra når du er kommet inn i parken... + at man må betale 30 kr for parkering. Ganske smålig at dette også kommer i tillegg. Besøk heller bare klatreparken!

Dato for opplevelse: juli 2019
Takk, HalseLien
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Vis flere anmeldelser