Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Åpen i dag: 10:00 - 16:00
Lagre
Se gjennom høydepunkter
Idenitetsforvirret opplevelsespark

Oppsummert: Et merkelig sted som virker forvirret når de ha forsøkt å tenke konsept. Selve... les mer

Anmeldt 4 uker siden
T2866MWaf
via mobile enheter
Park for barnefamilier

Dette er en park som passer best for barnefamilier. Som voksen følte jeg at vi betalte for en dyr... les mer

Anmeldt 26. juli 2020
Lavendel98
,
Oslo, Norge
Les alle 75 anmeldelsene
  
Anmeldelser (75)
Filtrer anmeldelser
75 resultater
Vurdering fra reisende
14
19
19
15
8
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
14
19
19
15
8
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
1318 av 75 anmeldelser
Anmeldt 11. juli 2020 via mobile enheter

Vi har gjennom flere år hatt årskort i parken, men denne gangen er siste gangen vi tar turen.

I år ville vi forsøke å sove over i parken, og bestilte tidlig en yurt vi gledet oss til å prøve. Yurten er skitten og det er spindelvev over alt. Utkikksvinduet i taket går i følge de ansatte i parken ikke an å dekke til, så det er lys i teltet hele natten.
Det er UTROLIG BRÅKETE, spesielt i kveld, hvor eier av parken tydeligvis arrangerer bursdagsselskap på grillplassen utenfor Yurten. Altså, gikk planene våre om å grille marshmallows før leggetid for barna i vasken.

Det har vært svært få smittevern tiltak, og veldig dårlig service. Jeg er utrolig skuffet, og angrer på at vi brukte så mange penger på overnatting, når barna blir holdt våkne til midnatt, og de voksne ligger våkne pga manglende lysskjerming etter midnatt.

Parken bærer preg av dårlig vedlikehold i år.

Dato for opplevelse: juli 2020
Takk, Norwegianfamily5
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 6. august 2019 via mobile enheter

Veldig interessant samling av mineraler. Gøy klatrepark og lekeplass pluss div andre aktiviteter for barn.

Dato for opplevelse: august 2019
Takk, Lasse S
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 22. juli 2019 via mobile enheter

Flott anlegg med god parkeringsplass. Høyt prisnivå på inngang, tar til og med ekstra for parkering. Imponerende steinsamling. Kunne kanskje ønsket noe mer lokale innslag. Kiosk og utsalg fremstår dom turistfelle med dusinvarer fra Kina.

Dato for opplevelse: juli 2019
Takk, Breiva
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 21. juli 2019 via mobile enheter

Besøkte parken med to barnebarn. I tillegg til nokså stiv inngangspris forlanges betaling for nesten alle aktiviteter. Aktivitetskort (5 stk) kan kjøpes for 265 kr. Til og med parkering må
betales separat. Det var viet mye plass til importerte mineraler og salg av masseproduserte artikler made in China. Jeg savnet mer fokus på lokal gruvedrift og mineraler. Besøket ble dessverre preget av at bestemor måtte si mye nei og at vi ble alle litt lei oss.

Dato for opplevelse: juli 2019
Takk, 598maritl
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 20. juli 2019

Som del av 5dagers idrettsleir var en dag i Mineralparken en del av tilbudet. Den var langt mindre enn forestillt på forhånd. Egnet perfekt for den med småbarnsfamilie eller den som ikke er så veldig god til beins. Kan gå få meter inn og sitte ved kiosken, om der er ledig...Men og tilbringe en hel dag her kan bli litt lenge. Om du ikke samtidig har planlagt å ligge ved den lille bukta og slikke sol, eller har noe i mot høyt støynivå av unge. Aktiviteter og severdighet er gjort unna på rimelig kort tid. Parkering koster kr 30 pr dag. I mynter :) Ok avslappingsted med spennende gruve og stein museum. Ok for en ferie opplevelse

Dato for opplevelse: juli 2019
Takk, ninastandal
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Vis flere anmeldelser