Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Åpen i dag: 10:00 - 16:00
Lagre
Se gjennom høydepunkter
Idenitetsforvirret opplevelsespark

Oppsummert: Et merkelig sted som virker forvirret når de ha forsøkt å tenke konsept. Selve... les mer

Anmeldt 23. juni 2021
T2866MWaf
via mobile enheter
Park for barnefamilier

Dette er en park som passer best for barnefamilier. Som voksen følte jeg at vi betalte for en dyr... les mer

Anmeldt 26. juli 2020
Lavendel98
,
Oslo, Norge
Les alle 75 anmeldelsene
  
Anmeldelser (75)
Filtrer anmeldelser
75 resultater
Vurdering fra reisende
14
19
19
15
8
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
14
19
19
15
8
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
914 av 75 anmeldelser
Anmeldt 26. juli 2020

Dette er en park som passer best for barnefamilier. Som voksen følte jeg at vi betalte for en dyr inngangsbillett uten å bruke mesteparten av det parken tilbyr fordi aktivitetene var rettet mot barn. Steinene og mineralene som var stilt ut var flotte, men i noen av utstillingsrommene følte jeg at lekeomerådene sto i veien. I tillegg manglet mange av steinene navn og opprinnelsesland. Noen av glassmonterne var støvete og hadde fingermerker på seg. Butikken skuffet meg, mesteparten av det de selger har jeg sett tilsvarende av i andre butikker som selger steiner.

Dato for opplevelse: juli 2020
Takk, Lavendel98
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 24. juli 2020 via mobile enheter

Liten park med varierte aktiviteter og stor «steinutstilling». Kjekt med vannaktiviteter, vannsklie, minigolf, boblefotball mm. Det er i tillegg flere lageaktivitetet barna kan delta på mot et tillegg i prisen. Parken er så liten at det er enkelt å holde oversikt. Passer best for familier med små barn.

Dato for opplevelse: juli 2020
2  Takk, Sivkarinr
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 18. juli 2020

Stor forskjell på nettside og virkelighet.
Dårlig renhold i sanitærkonteinerne, 1vannkrane på camping og trangt å få inn litt større vogn.
Ingen lekeplass på campingen heller.
Denne campingen skuffet etter å ha sett reklame på nettet hvor det kommer frem at den skal holde høy stander.

Dato for opplevelse: juli 2020
Takk, 599bj_rns
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 11. juli 2020

Mine barn 8-9 år har ventet for å spille lasertag i parken, det arrangeres kl 12.00 og 16:00 lek aktivitet, vi fikk ikke spille hverken kl 12:00 eller 16:00, de har maks 10 laser som alle kan spille, alle som ønsket minst 40-60 barn, dama som deler ut lasertag og hun har ingen kontroll hvem er først og hvem er sist i kø, de 10 stk heldige spiller minst 10 min, til slut ble jeg sur og vi gikk utten å spille , siden alt aktivitet i parken stenges kl 18:00 og vi ønsket å gå inn i mineralparken og handle i butikken, den spill har ødelagt humør til ungene mine. Kveld var ødelagt.

Dato for opplevelse: juli 2020
Takk, tomas_766
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 11. juli 2020 via mobile enheter

Vi har gjennom flere år hatt årskort i parken, men denne gangen er siste gangen vi tar turen.

I år ville vi forsøke å sove over i parken, og bestilte tidlig en yurt vi gledet oss til å prøve. Yurten er skitten og det er spindelvev over alt. Utkikksvinduet i taket går i følge de ansatte i parken ikke an å dekke til, så det er lys i teltet hele natten.
Det er UTROLIG BRÅKETE, spesielt i kveld, hvor eier av parken tydeligvis arrangerer bursdagsselskap på grillplassen utenfor Yurten. Altså, gikk planene våre om å grille marshmallows før leggetid for barna i vasken.

Det har vært svært få smittevern tiltak, og veldig dårlig service. Jeg er utrolig skuffet, og angrer på at vi brukte så mange penger på overnatting, når barna blir holdt våkne til midnatt, og de voksne ligger våkne pga manglende lysskjerming etter midnatt.

Parken bærer preg av dårlig vedlikehold i år.

Dato for opplevelse: juli 2020
Takk, Norwegianfamily5
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Vis flere anmeldelser