Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Åpen i dag: 11:00 - 17:00
Lagre
Se gjennom høydepunkter
Ok badested

Barna koste seg i badeparken, men resten av parken var ikke noe å skryte av. Ventet i 25 minutt på... les mer

Anmeldt 5. august 2021
Anettelill
,
Kristiansund, Norge
via mobile enheter
Idenitetsforvirret opplevelsespark

Oppsummert: Et merkelig sted som virker forvirret når de ha forsøkt å tenke konsept. Selve... les mer

Anmeldt 23. juni 2021
T2866MWaf
via mobile enheter
Les alle 76 anmeldelsene
  
Inntekter påvirker opplevelsene som er omtalt på denne siden. Finn ut mer.
Anmeldelser (76)
Filtrer anmeldelser
76 resultater
Vurdering fra reisende
14
19
20
15
8
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
14
19
20
15
8
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
38 av 76 anmeldelser
Anmeldt 6. juli 2021 via mobile enheter

Kjekke plass med badestrand, vannpark, stor oppblåst vannsklie,kano, tråbåt, tråsykkel. Lekeplass, store sjakk brikker, stort ringspill, minifolf. Stor fin utstilling med stein og krystaller. Ativitetstelt med flere aktiviteter. Bodde i lafthuset, som var ganske lytt, som beskrevet, men hva kan man forvente av et 300 år gammel hus. Fin frokost, som også hold til lunsj(vi var 6 stk) God pizza og hamburger og pommesfrites.

Dato for opplevelse: juli 2021
Takk, 2neTone
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 4. juli 2021 via mobile enheter

Det var utrolig og ekstremt Vab, 10/10 opplevelse, flotte steiner, fine drager, storfornøyd, ville absolutt uten tvil dratt igjen

Dato for opplevelse: august 2020
Anmeldelse samlet inn i partnerskap med VisitNorway.com
Takk, marielH8413MP
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 2. juli 2021 via mobile enheter

Vannparken åpnet ikke før 50 minutter etter reklamert åpningstid. Kundebehandlingen var heller ikke til å skryte av, da de benektet at dette var tilfellet. Så nok en gang (opplevde det samme i fjor) et skuffende møte med organisering av parken.

Dato for opplevelse: juni 2021
Takk, Global22144986846
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 23. juni 2021 via mobile enheter

Oppsummert: Et merkelig sted som virker forvirret når de ha forsøkt å tenke konsept. Selve mineralparken, med fokus på steiner, fremstår som uendret siden en gang på 90-tallet. Hadde dette vært i Latvia, hadde jeg ikke latt meg overraske. Men det er en nedslitt utstilling, en må ha med lommelykt for det er helt mørkt flere steder og lyspærer mangler (i tak og monter), informasjonen/merkingen virker tilfeldig. Utenfor kunne det gjort seg med en runde mes høytrykksspyler. På samme tid er det ansatte som klipper gress rundt trærne med saks! Det halvveise fokuset på dinosaurer virker malplassert. Og det er en 1 minutters Jurassic Park-aktig musikk som går på repeat - hele tiden - gjennom parken. Badeanlegget er gøy - ta med våtdrakt. Hobbyområder er kjemperart. Og plutselig er vi gått fra 'Setesdal' til Sørlandets mest spennende skattejakt'. Minigolf en er direkte trist. Feie litt i banen? Koselig nok med små barn på en oppholdsdag. Det er i hvert fall ikke crowded.

Dato for opplevelse: juni 2021
Takk, T2866MWaf
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 20. juni 2021 via mobile enheter

Var en fin park, og selve mineralutstillingen var fin,men manglet lys og navn på stenene. Lurt å gå gjennom før åpning,se at alt er ok!
Syntes det var dyr inngang +at alt av aktiviteter og parkering kostet penger.
Bade anlegget så fint ut,men fikk ikke prøvd pga dårlig vær.

Dato for opplevelse: juni 2021
Takk, Odyssey36274539789
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Vis flere anmeldelser