Vi bestilte tre dager i Mineralparken med overnatting i Yurt og det var egentlig to dager for... les mer
Ok park for én overnatting, da parken ikke er veldig stor og enkelte av aktivitetene bare er åpne i begrensede tidsrom. F.eks skliene. Vi overnattet i laftehuset. Burde vært presisert at de tre felles toalettene og bad, ikke bare var felles for de fire rommene på laftehuset, men var felles for ALLE på campingen og ALLE gjester i mineralparken. Det kan med andre ord bli litt kø. Dette trakk ned stort for vår del som reiste med små barn. Barnesengen for den minste var ødelagt, de hadde ingen
ekstra, og forventet at små barn skulle ligge mellom foreldrene i dobbeltsengen. Ellers var barna fornøyd med å kunne leke i parken før og etter åpningstider, frokosten var ok, bademulighetene bra, selv og det var litt kjølig i vannet da vi var der.
Fantastisk bra park for familier. Vi tilbringer store deler av sommerferien i parken og ungene elsker det. Masse gøy bademuligheter, flott service og vi ser dino-showet hver dag. Vi elsker å overnatte på campingplassen
Vi bestilte tre dager i Mineralparken med overnatting i Yurt og det var egentlig to dager for mye.
Parken er ikke veldig stor, hvor badeområdet for vår del har vært det mest spennende. Ungene har trosset kaldt vann og tilbakemeldingene har vært at det har vært gøy å leke i vannet. Her er også noe sklier som har falt i smak hos barna. Blant annet en som visstnok var «skumlere enn å hoppe fra fem-meter’n».
Gruvene har ganske stor samling forskjellige steiner og mineraler og selv oss med relativ liten interesse for stein, finner vakre og fine steiner å se. Men, jeg skulle ønske det var litt mer fokus på læring. Her kunne det fint ha stått beskrevet mer om de steiner/mineraler som har vært brukt eller brukes, i ting vi daglig omgir oss med.
Vi overnattet i en Yurt, hvilket var et par hakk bedre enn telt. Men, det er alt. Ingenting «glamorøst», til tross for at det reklameres som glamping. Der er fire yurter med tre felles toaletter/dusjer. Både yurt og toalett/dusj var greit nok rent, men også her er forbedringspotensiale.
De som jobber her er hyggelige og jeg er sikker på at de gjør sitt beste for at folk skal ha det bra. Men, jeg savner mer organisert underholdning på ettermiddagen. Klokken 18 stenges badeattraksjonene og da er det stort sett et klatreapparat og et sjakkspill igjen. Det er en rolig park, men det ble i overkant kjedelig etter klokken 1800. Da er det Rock Café som er åpent til kl. 20.00 - og der er det dyrt å spise.
Jeg savner litt familieunderholdning om kvelden for overnattingsgjester og campinggjester. Kanskje jeg er kravstor, men tror det ville høynet helhetsinntrykket veldig.
Kjøpte sesongkort men fikk ikke bruke parken før sesong start 24/6 selv om på siden står det åpning av park 18/5.Ble møtt med dårlig service, ingen forståelse å ingen sjangs av returning av beløpet. Flere aktiviteter var stengt, selv om de står på nettsiden. Vist en selge et produkt så må en klare å levere det en lover.
Barna koste seg i badeparken, men resten av parken var ikke noe å skryte av. Ventet i 25 minutt på å få pølse m/chips. Vannsklia åpnet en halvtime etter oppsatt tid, og ble stengt senere - ikke jamfør oppsatt tid i programmet vi fikk utdelt. Betalte 200 kr pr barn for Nettparken, det var en skikkelig nedtur med kun 3 nett i trærne. Klatreparken er muligens et bedre kjøp.
Kom tilfeldig over mineralparken som også inkluderte et stort badeland i ferskvann og klatrepark. Perfekt for en sommer dag. Ungene gikk først på jakt i gruvene, før vi la oss på sandstranden. Var mulig å kjøpe burger og pizza også.