Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Kontakt overnattingsstedet for ledig kapasitet.
Det finnes lignende hoteller som har ledig kapasitet.
Vis alle
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hoteller i nærheten
Anmeldelser (120)
Filtrer anmeldelser
120 resultater
Vurdering fra reisende
25
57
19
10
9
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
25
57
19
10
9
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
49 av 120 anmeldelser
Anmeldt 6. august 2020

Etter henvendelse til hotellet fikk vi (1 voksen + 1 barn) et flott tilbud om panorama-rom i 4. etasje. Utsikten tar fra deg pusten og rommet var stort og behagelig. Tidligere anmeldelser tydet på at hotellet er i en noe sliten tilstand, noe som ble bekreftet. Likevel var oppholdet fabelaktig, omgivelsene er de samme og de ansatte gjør sitt for at man blir ivaretatt. I restauranten fikk vi fast bord til frokost og middag, noe som ga ekstra trygghet i disse pandemi-tider. God mat og koselig stemning mellom gjester gjør også sitt. Å våkne til kubjeller og fuglesang er en del av sjarmen. For meg som elsket dette hotellet som barn var det et flott opphold, til tross for at det kunne trengt en grundig make-over. Er man forberedt på manglende vedlikehold kan man virkelig kose seg. Og skal man kjøre sørover etterpå, anbefales turen langs Per Gynt vegen.

Dato for oppholdet: august 2020
Reisetype: Reiste med familie
1  Takk, Fjellturdame
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 14. juli 2020 via mobile enheter

Vi var to par som syklet Pet Gynt vegen fra Austlid/Skeikampen (og retur). Hotellet ligger flott til, med super utsikt utover dalen og Gålåvannet. Kuer som beiter rett nedenfor er rene melkesjokolade-reklamen. Helt greie store rom, koselige inneområder med flott utsikt. Svømmebasseng. Baren var stengt, men man kunne kjøpe drikkevarer i resepsjonen. Hyggelig betjening, som nok var litt underbemannet. Gode koronatiltak! Maten var god, og vi fikk med stor matpakke før vi syklet tilbake.
Absolutt godkjent på Wadahl!

Dato for oppholdet: juli 2020
Reisetype: Reiste med venner
Takk, Offisersbladet
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 30. mars 2020

Dette familievennlige hotellet ligger perfekt til for familier med små og litt større barn. Flotte og lett tilgjengelige skiløyper og slalombakker. Flott utsikt, lange akebakker rett utenfor. Med basseng, underholdning for barn (vinterferien) med fysisk aktivitet og oversiktlige forhold er det midt i blinken for oss! Hyggelig peisestue, god mat og god stemning

Dato for oppholdet: februar 2020
Reisetype: Reiste med familie
Takk, annethereser2020
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 18. januar 2020 via mobile enheter

Kom monsterklein etter gårsdagens grisefyll og trengte litt god stemning for å komme i godt humør igjen og her traff vi blink! Fikk i oss 72 tyrkershots og begynte å føle oss som mennesker igjen. Vi kjørte innaskjærs hjem til ett digg kyllingvingemåltid med stive drinker! Anbefales!!

Dato for oppholdet: januar 2020
Reisetype: Reiste med venner
2  Takk, chrinaldini
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 7. august 2019 via mobile enheter

I forbindelse med Peer Gynt booket vi hotellrom med middag og nattmat her. Hotellet er litt gammelt/slitent, men koselig. Maten var ikke helt på topp, men grei nok. Hotellet organiserte transport til/fra spelet. Utmerket. Flott rom

Dato for oppholdet: august 2019
Reisetype: Reiste som et par
Takk, ovebru63
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Vis flere anmeldelser