Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Fantastisk! ”
Anmeldelse av Øse Camping

Øse Camping
Vurdert som nr. 1 av 2 Restauranter i Gratangen
Restaurantdetaljer
Anmeldt 30. juli 2020 via mobile enheter

Fantastisk fint!! fiskemuligheter og fjellturer i området. Mulighet for å leie kano. Vi sov i telt, gode priser og strøm inkl. Dusj, vaskemaskin og toalett var også inkludert i prisen. Rent og ryddig. Stor grad av gjestfrihet God mat, med mulighet for take away. Vi kommer gjerne igjen

Dato for besøk: juli 2020
1  Takk, tinamariea2018
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (14)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk

26 av 14 anmeldelser

Anmeldt 29. juli 2020 via mobile enheter

Vi kom inn i resepsjonen ved ankomst og ble tatt imot som om vi var familie❤
Vi ble vist rundt på området og vi fikk strøm til teltet vårt og alle servicetilbudene var inkludert i prisen! Og prisen var vanvittig lav! På kvelden kunne vi sitte i TV-stua, og vertene var sosiale sammen med gjestene. Det var rett og slett som å komme hjem til en tante og onkel og hele storfamilien var der!
GJETT om vi kommer tilbake hit!!

Dato for besøk: juli 2020
1  Takk, ceciliesj
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 28. juli 2020 via mobile enheter

Trengte en pitstop her og ble overrasket av en fantastisk service som er helt topp.
Flott servicehus med alt inkludert, anbefales virkelig

Dato for besøk: juli 2020
Takk, Ken Roger S
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 16. juli 2020 via mobile enheter

God mat, billig overnatting, mye natur.
Restaurant serverer buffet og tallerkenretter. Overnatting på rom, hytte, campingvogn/bobil eller telt. Fint servicesenter med kjøkken, stue/spisestue, toalett og dusj. Trampoline for barna og fint variabelt turterreng. Fiskevann like ved og mulighet for å leie båt eller kano.

Dato for besøk: juli 2020
2  Takk, gnistfokkelektro
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 12. august 2018

Endelig et serveringssted som serverer god norsk middag og holder seg borte fra kylling, løvstek og biffsnadder. Har søndagsbuffet til kroner 195,00 og all mat er norsk tradisjonsmat og hjemmelaget. Her spiser vi så ofte vi har mulighet, anbefales på det sterkeste.

Dato for besøk: august 2018
1  Takk, Øystein M
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.

Reisende som så på Øse Camping, så også på

Har du vært i Øse Camping? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din