Sondre Lian
59.6 km fra Revsnes Hotell
59.8 km fra Revsnes Hotell
Se flere hoteller i Byglandsfjord
Anmeldt 16. juli 2020 via mobile enheter

Revsnes hotell ligger fint til ved Bygelandsfjorden, gammelt hotell med skjel. Rommet var forholdsvis enkelt men hadde utsikt mot fjorden.
Fine uteområder her hvor man kan slå seg ned med en kald øl en fin sommerdag.
Vi hadde bestilt buffetmiddag, men da vi kom i spisesalen hadde de ikke det. De hadde fått så mange gjester at de ikke hadde mat nok, og det var svært små porsjoner vi fikk. Underlig.

2  Takk, Terje J
Anmeldt 16. juli 2019 via mobile enheter

Vi ankom med tre små barn sent om kvelden. Bestilt og informert på forhånd, likevel hadde man ikke klar barneseng, og brukte over en halvtime på å fremskaffe riktig dyne, laken måtte vi gå i skapet og finne selv. Hauggammelt rom med vegg til vegg-teppe og slitt tapetstrie på veggene. Elendige senger. Fullstendig utdatert baderom uten vifte. Dårlig og treg service. Medioker frokost. Koselig beliggenhet. Veldig flott uteområde. Spesielt i fint vær

Dato for oppholdet: juli 2019
Takk, kristianl41
Anmeldt 14. juni 2019 via mobile enheter

Vi var ca 50 stk som kom sammen for feiring av bursdag og omvisning i området.
Hotellet ligger fint til med utsikt over Byglandsfjorden. Da det omsider kom folk i resepsjonen var de hyggelig imøtekommende. Dobbeltrommet var enkel standard og størrelse ,men fin utsikt over fjorden.
Vi hadde bestilt et dobbeltrom men fikk 2 smale enkeltsenger som vi selv flyttet sammen.

Enkel men grei standard på frokost og søndagsbuffet.
God mat under festmiddag men man kunne kanskje gjort seg mer flid med pynting?
De 3 andre parene som gjestet hotellet ble ufrivillig deltagere på vår feiring og måtte høre på alle taler mens de spiste.
De prøvde ellers på beste måte å gjøre alles opphold så hyggelig som mulig.
Et helt greit sted å overnatte og det er nok riktig at det er klassifisert med 2 stjerner.

Dato for oppholdet: juni 2019
2  Takk, QExcellent
Anmeldt 5. juni 2019 via mobile enheter

Hotellet ligger ca 10 min med bil fra Evje sentrum.Helt greit hotel i gammel sjanger. Rom var noe slitt og gammelt men med fin utsikt over Byglandsfjord. Svært lite TV på rommet med få kanaler. Buffer i spisesal var enkel med en kjøttrett og en fisk. Dessert med karamell pudding var meget god. Grei frokost med men med enkelt utvalg. Ok verdi i forhold til pris. Betalte 980 for overnatting.

Dato for oppholdet: juni 2019
Takk, janmh2014
Anmeldt 18. august 2018

Veldig godt mottatt ved ankomst. Veldig bra rom med gode senger. Flott utsikt over Byglandsfjorden. Fin parkeringsplass. God middag med rikelig mat. Frokosten var rikholdig med alt en kunne tenke seg av pålegg. Vi kommer gjerne tilbake ved en senere anledning.

Dato for oppholdet: august 2018
Takk, Jan190444
GunnHeidi, Leder  på Revsnes Hotell, svarte på denne anmeldelsenBesvart 21. august 2018

Tusen takk for tilbakemeldingen! Hyggelig å lese at dere hadde et godt opphold her hos oss. Velkommen tilbake ved en senere anledning!