Laveste priser for ditt opphold
Expedia.com
Orbitz.com
eDreams
Se alle 10 tilbud
Anmeldt 13. september 2020 via mobile enheter

Tok en helg på dette sjarmerende hotellet i Byglandsfjord. Trivelige ansatte tok oss vel i mot og sto parat under oppholdet for å hjelpe oss ved behov. Ved ankomst fredag kveld tok vi en kaffe med tilbehør foran den koselige peisen. Hotellet har store fine fellesarealer med gode sittegrupper. Rommet var lyst og fint med 2 gode stoler og fin utsikt ut over Byglandsfjord. Lørdag ble det servert frokostbuffé, mens søndag fikk vi bestille det vi ønsket servert. God mat, sjarmerende lokale og fantastisk utsikt er en god ramme for en god start på dagen. Hotellet ligger sentralt plassert i Setesdal om man vil besøke noen av de mange severdigheter og aktiviteter som finnes. Vi besøkte Elgtun hvor vi deltok på matingen av elgene. Videre besøkte vi Odden Hage og Hannåsvollen Gård som har en av landets flotteste interiørbutikker. Vi hadde også et besøk til Badeland og spa på Hovden. Hotellet tilbyr også en rekke aktiviteter for liten og stor. Gratis utlån av kanoer, airhokey spill, biljardbord og dart for å nevne noe. Anbefaler hotellet til deg som vil ha en avslappende helg eller om du bare er på gjennomreise i Setesdalen. På Revsnes hotell føler alle seg velkomne.

Dato for oppholdet: september 2020
1  Takk, 283ole1984
Anmeldt 28. juli 2020

Vi overnattet her èn natt på vår tur ned Setesdal. Lite og koselig hotell, var velkomst og nydelig frokost gjorde oppholdet minneverdig. Rommet med utsikt over Byglandsfjorden var rent og pent.
Små koselige salonger, og en utmerket 'pub' i underetasjen. Vel verdt et besøk.

Takk, bjalau
Anmeldt 20. juli 2020 via mobile enheter

Vi var her en helg i fellesferien.

Personel: Hyggelig, blide og hjelpsomme, absolutt ingenting negativt her.

Rom: Rommene er en del utdatert, sengene er ikke behagelig og virker veldig billig. Bad er ok, men rommene er veldig lytt.

Mat: Vi var her under pandemi tiden (Covid19) så her var det buffé slik at kokken serverte maten du ville ha. Denne er noe dyr (295,-) til tross for at de bare hadde torsk og lasagne.

Beliggenhet: Fantastisk hele nede ved vannet! Her er det nok utrolig flott om sommeren. Fint grøntområde med fin brygge og benker.

2  Takk, kjelltomass
Anmeldt 20. juli 2020 via mobile enheter

Først og fremst er hotellet fint plassert med muligheter for ulike aktiviteter som kanopadling, trampbåter og tur med Bjoren. Inne kan du hygge deg med biljard i baren, mens bordtennis og airhockey er etasjen over. Rommene er fine, med unntak av et veldig lite bad på vårt rom. Sengene var behagelige og vi følte oss uthvilt om morgenen. Maten er god, men oppsettet hotellet har er styrete og kan gjøre at gjester blir mindre fristet til å komme igjen. Norges regjering åpnet opp for buffetservering 15.07.20 og det er det her. Problemet er derimot at du ikke kan ta selv og at det gir flere ringvirkninger. Ved frokosten satt vi lengst mot vinduet og så at køen med folk gikk helt ut til gangen. Dette fordi det ved flere anledninger kun var en person som tok imot folks ordrer og la på mat til dem. Dette fordi de andre vertene var opptatt med å gi gjestene som allerede satt der påfyll av juice, melk, salt etc. Dette kunne vært løst annerledes. Vi ankom Revsnes etter et opphold på Norsjø Hotell i Akkerhaugen ved Bø i Telemark. Der løste de dette ved at gjestene fylte ut skjema med forskjellige alternativer av hva de ønsket å spise. Dette fikk de servert da maten kom. Vi snakket med andre gjester som også var irriterte på Revsnes' måte å gjennomføre frokosten på. En annen ting er at dette også skaper stress for gjester og ansatte. Om du ombestemmer deg eller ikke har tenkt ut på forhånd hva du skal ha vil det føre til mye irritasjon bak deg, særlig hvis disse har et stramt oppsett med frister før neste opphold. Der vi satt ved vinduet var det også mye støy fra buffetserveringen som fant sted i midten av rommet. Et akseptabelt nivå på oppholdet, men frem til servering av middag og frokost blir lettere gjennomførbart blir det denne vurderingen: "Helt greit."

Takk, liansondre
Anmeldt 16. juli 2020 via mobile enheter

Revsnes hotell ligger fint til ved Bygelandsfjorden, gammelt hotell med skjel. Rommet var forholdsvis enkelt men hadde utsikt mot fjorden.
Fine uteområder her hvor man kan slå seg ned med en kald øl en fin sommerdag.
Vi hadde bestilt buffetmiddag, men da vi kom i spisesalen hadde de ikke det. De hadde fått så mange gjester at de ikke hadde mat nok, og det var svært små porsjoner vi fikk. Underlig.

2  Takk, Terje J