4 damer og 7 små barn hadde 2 netter i telt her.
For en utrolig flott lokasjon! Det var god stemning på campingplassen. Ungene hadde nok å styre med, både på lekeplassen, ved hoppeputa og på stranda. Morsomt med alle kaninene som myldret også. Flott med inkludert leie av kano/robåt. Alle var enige om at det var en perfekt campingplass for mindre barn, vi elsket plassen, MEN sanitæranlegget trekker ned helhetsopplevelsen vår.
Det var møkkete, vått, og stadig vekk tom for tørk. Poser til bind og tamponger manglet på halvparten av toalettene til enhver tid.
For voksne er det ekkelt, men mulig å ta enkelte hensyn og komme tålig ren og pen ut igjen. For våre 5 åringer som akkurat har begynt å få tillatelse til å ta turen til toalettet helt på egenhånd, var det verre for. Tipper de var borti mye rart der inne i løpet av disse dagene. Syns også vaskepersonalet hadde en merkelig måte å vaske på, da flere av toalettene ble stengt for vask på samme tid, og det ble lange køer. Var en liten jente som nærmest ble jaget ut av sin bås før hun var ferdig.
Hvis vaskerutinene på dusj/toalett gjøres bedre, blir det ikke noe å utsette på Neset 😊