Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Kontakt overnattingsstedet for ledig kapasitet.
Det finnes lignende hoteller som har ledig kapasitet.
Vis alle
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hoteller i nærheten
Anmeldelser (22)
Filtrer anmeldelser
22 resultater
Vurdering fra reisende
13
7
2
0
0
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
13
7
2
0
0
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
16 av 22 anmeldelser
Anmeldt 25. juli 2020 via mobile enheter

Veldig fin campingplass, koselig med kaniner som løp fritt rundt oss. Fine lekeplasser for ungene, både til de litt eldre og de små! Mulighet for kanoutleie/trøbåt og robåt.
MEN, sanitæranlegget ble jeg skuffet over. Det er ikke fordi ikke bygget er nytt, men rett og slett renholdet var for dårlig! Det ble alt for sjeldent vasket, ofte tomt for tørk og dopapir. Gress, skitt og papir på gulv konstant. Fulle søppelkasser og skitne gulv og toaletter. Her må det vaskes hyppigere og mye mer effektivt!
Har full forståelse for at det er fellesferie og mange folk, men dette burde hatt høyere prioritet!
Dette er grunnen for at det bare blir 3 stjerner! Ellers er alt annet veldig bra der!

Dato for oppholdet: juli 2020
Reisetype: Reiste med venner
1  Takk, christinarQ6181LT
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 25. juli 2020 via mobile enheter

4 damer og 7 små barn hadde 2 netter i telt her.
For en utrolig flott lokasjon! Det var god stemning på campingplassen. Ungene hadde nok å styre med, både på lekeplassen, ved hoppeputa og på stranda. Morsomt med alle kaninene som myldret også. Flott med inkludert leie av kano/robåt. Alle var enige om at det var en perfekt campingplass for mindre barn, vi elsket plassen, MEN sanitæranlegget trekker ned helhetsopplevelsen vår.
Det var møkkete, vått, og stadig vekk tom for tørk. Poser til bind og tamponger manglet på halvparten av toalettene til enhver tid.
For voksne er det ekkelt, men mulig å ta enkelte hensyn og komme tålig ren og pen ut igjen. For våre 5 åringer som akkurat har begynt å få tillatelse til å ta turen til toalettet helt på egenhånd, var det verre for. Tipper de var borti mye rart der inne i løpet av disse dagene. Syns også vaskepersonalet hadde en merkelig måte å vaske på, da flere av toalettene ble stengt for vask på samme tid, og det ble lange køer. Var en liten jente som nærmest ble jaget ut av sin bås før hun var ferdig.
Hvis vaskerutinene på dusj/toalett gjøres bedre, blir det ikke noe å utsette på Neset

Dato for oppholdet: juli 2020
Reisetype: Reiste med venner
1  Takk, carulain
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 26. juni 2020 via mobile enheter

Super plass for familie med barn. God plass. Søtt med høner og kaniner som løper rundt. strømtilførsel på plasser. Badeplass på campingplass, noen steder hvor det var mye fugleskitt ved badeplasser. Fint sanitær, vaskemaskin tilgjengelig. Eneste ulempe ved at det ikke er gåturer i gangdistanse fra campingplassen

Dato for oppholdet: juni 2020
Reisetype: Reiste med familie
Takk, ninae707
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 28. juli 2019 via mobile enheter

Ryddig og ordentlig camping. Ligger på en halvøy ut i Byglandsfjord. Åpent og naturskjønt, kaniner hopper rundt og det finnes lekeplass for barna. Hyggelige mennesker i resepsjonen. Prisen er litt høy (375 pr natt for telt med strøm), men da er alt inkludert, også dusjer.

Flere gode badesteder og det finnes mulighet for å gå tur rett i nærheten. Kort vei med bil til matbutikk i Byglandsfjord.

Kanoutleie/båtutleie m.m.

Kommer gjerne igjen!

Dato for oppholdet: juli 2019
Reisetype: Reiste med familie
1  Takk, N9670DPjanj
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 8. juli 2019 via mobile enheter

Leide hytte her for 6 personer for en helg.
Campingplassen er flott, grei betjening som hjelper med det meste. Fine toalett med dusj, rett og slett egne bad i sanitæranlegget. Man slipper å gå på toalettet i de berømte båsene. Ihvertfall for oss som bodde i hytte nr 15. Pluss at varmtvann var gratis der. Kunne få seg en skikkelig dusj uten å telle på kroner og ører.
Dyr som kanin, høns og ender er inne på campingen. Det er trampoline, hoppepute, sankasse, disser++++ som aktiviteter for barn. Også flotte bademuligheter.
Vi fikk låne 2 grindsenger til å ha på hytten, noe som var supert.
Dessverre kan jeg ikke gi full pott for campingen, døren på hytten kunne ikke lukkes uten at den ble låst, og skyvedøren som skilte soverommet og «stuen» var så treg at man måtte bruke alle kreftene på å åpne og lukke den, om man klarte å lukke den helt. Gardinene på soverommet burde vært byttet til noen som var litt mørkere og lysdempende enn helt lyse hvite gardiner som var der.

Dato for oppholdet: juli 2019
Reisetype: Reiste med familie
Takk, Silje281
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Vis flere anmeldelser