“Svært god mat, litt stive priser ...”
Anmeldelse av Fiskekrogen

Fiskekrogen
Vurdert som nr. 3 av 14 Restauranter i Henningsvær
Kjøkken: Norsk
Middagsalternativer: Reservasjoner
Middagsalternativer: Reservasjoner
Anmeldt 10. november 2018 via mobile enheter

Her spiste vi flere måltid, og kan på det varmeste anbefale både fisk og kjøtt !
Her får du en opplevelse, både for øyner og smaksløker !
Betjeningen var både hyggelig og perfekt -
Finner ikke noe annet å klage på enn prisene, (kanskje litt i dyreste laget ... )
Aks

Dato for besøk: juni 2018
Takk, JohanRnr

Anmeldt 17. september 2018

Forhåndsbestilte bord på denne anbefalte fiskerestauranten. Mange gjester som kunne tyde på at dette var et populært sted. Vi fikk tildelt et meget koselig bord for 2 med utsikt ut mot kaia og sundet. Maten vi fikk servert var av meget god kvalitet. Stedet anbefales på det sterkeste.

Dato for besøk: juni 2018
Takk, Steinar H
Anmeldt 2. september 2018 via mobile enheter

Fantastisk måltid

Spiste en meget god Sashimi til forrett, pannestekt Uer til hovedrett og et utmerket Eton Mess til dessert. Store porsjoner!

Anbefales på det sterkeste

Dato for besøk: september 2018
Takk, treldorado
Anmeldt 15. august 2018 via mobile enheter

Grei restaurant med bra meny. Blåskjell var helt ok, men pommes frites veide opp med sprøhet og smak. Uteservering betjenes fra bar med bestilling og betaling i første etasje. Flott utsikt fra taket og fint å sitte der. Helt ordinært ift service. Tror restaurant innendørs vil gi en mer oppgradert opplevelse.

1  Takk, Tessa1971
Anmeldt 9. august 2018 via mobile enheter

Veldig god fiskesuppe og fantastisk service👍
Hadde ikke bestilt bord, men de fikset plass uansett! Helt klart en plass vi skal besøke igjen hvis vi skal feriere flere turer i lofoten😁

Dato for besøk: august 2018
1  Takk, Jo wessel S

Reisende som så på Fiskekrogen, så også på

Henningsvær, Vågan

Har du vært i Fiskekrogen? Del dine erfaringer!