Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Vakkert”
Anmeldelse av Fiskekrogen

Fiskekrogen
Vurdert som nr. 3 av 14 Restauranter i Henningsvær
Prisklasse: USD 16 - USD 40
Kjøkken: Norsk
Flere restaurantdetaljer
Restaurantdetaljer
God for: Lokalt kjøkken
Middagsalternativer: Reservasjoner
Anmeldt 25. juli 2020 via mobile enheter

Nydelig mat servert i fantastiske omgivelser. Henningsvær badet i sol denne dagen, og vi var så heldige å få et bord ved vinduet.
Forrett: SMØRSTEKTE TORSKETUNGER / PAN FRIED COD TONGUES
Hovedrett: COD / TORSK og HALIBUT / KVEITE.

Vår svenske servitør var behagelig, oppmerksom, og hadde humor samtidig som han var profesjonell.

Dato for besøk: juli 2020
Takk, pamfilius15
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (661)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk
  • Flere språk

5761 av 661 anmeldelser

Anmeldt 24. juli 2020 via mobile enheter

Fantastisk fiskesuppe. Nok den beste jeg har spist. Min sønn spiste fiskeburger som også var helt fortreffelig. Servitøren Thea gjorde en utmerket jobb, så dette var en flott opplevelse. Vil anbefale plassen på det aller meste.

Dato for besøk: juli 2020
Takk, erlingd2018
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 24. juli 2020

Fiskesuppen er nydelig og kremet, med mye fisk i store biter. Flere bord er bortgjemt i det innerste lokalet, så man får ikke noen utsikt som man forventer på et slikt sted. Kommer gjerne tilbake.

Dato for besøk: juli 2020
Takk, LGunde
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 23. juli 2020 via mobile enheter

Vi spiste middag på Fiskekrogen mandag 20. juli og ble servert perfekte blåskjell og kjempegod torsk av en hyggelig og oppmerksom betjening. Flott restaurant med fin beliggenhet ut mot vågen og heldigvis fikk vi et perfekt vindusbord. Vi kommer svært gjerne tilbake her neste gang vi er i Henningsvær.

Dato for besøk: juli 2020
Takk, Tore R
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 22. juli 2020 via mobile enheter

Familien vår på 4 koste oss skikkelig med forrett og hovedrett og vi prøvde både den utsøkte hval carpaccioen, deilige lammepølsene, og gode blåskjell til forrett. Og nydelige pannestekt torsk, perfekt rype og fiskesuppe til hovedretter. Alt var veldig bra. Inkludert det farlig gode hjemmebakte brødet vi fikk først. Hyggelig betjening som ivaretok oss godt på tross av de hadde det travelt. Et besøk vi varmt vil anbefale for andre

Dato for besøk: juli 2020
Takk, Hanne K
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.

Reisende som så på Fiskekrogen, så også på

 

Har du vært i Fiskekrogen? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din
Inntekter påvirker opplevelsene som er omtalt på denne siden. Finn ut mer.