Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Nydelig dessert”
Anmeldelse av Fiskekrogen

Fiskekrogen
Vurdert som nr. 3 av 13 Restauranter i Henningsvær
Fortreffelighetsbevis
Prisklasse: USD 16 - USD 40
Kjøkken: Norsk
Flere restaurantdetaljer
Restaurantdetaljer
God for: Lokalt kjøkken
Middagsalternativer: Reservasjoner
Anmeldt 29. juli 2020 via mobile enheter

Hyggelig lokale, vi fikk bord ved sjøen med fin utsikt. Jeg spiste blåskjell til forrett, de var nydelige, og faktisk ganske bra porsjon til å være forrett. Rype til hovedrett, den var grei på smak, men sausen var veldig salt. Skulle heller valgt en fiskerett her.

Desserten «Theas drøm» må prøves! Tror det må være den beste desserten jeg noen gang har fått servert på restaurant. Helt nydelig!

God service, og greie priser ifht innhold. Maten ble servert raskt.
Her bør man forhåndsbooke bord i sommersesongen.

Dato for besøk: juli 2020
Takk, Hannehp
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (625)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk
  • Flere språk

4044 av 625 anmeldelser

Anmeldt 27. juli 2020

God mat i hyggelige omgivelser. Satt i samme lokale som kjøkkenet. Ble noe ubehag med stekos når aktivitet på kjøkkenet økte.

Dato for besøk: juli 2020
Takk, JorunnE23
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 26. juli 2020 via mobile enheter

Vi hadde en herlig middag på Fiskekrogen. Blåskjellene med en asiatisk vri var nydelige, og jeg fikk oppskriften! Kveita var fantastisk, det samme var fiskesuppa! Servitøren var hyggelig, og vi hadde vakker utsikt mot sjøen. Anbefales varmt- vi vil tilbake❤️

Dato for besøk: juli 2020
Takk, sonjav669
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 25. juli 2020 via mobile enheter

Nydelig mat servert i fantastiske omgivelser. Henningsvær badet i sol denne dagen, og vi var så heldige å få et bord ved vinduet.
Forrett: SMØRSTEKTE TORSKETUNGER / PAN FRIED COD TONGUES
Hovedrett: COD / TORSK og HALIBUT / KVEITE.

Vår svenske servitør var behagelig, oppmerksom, og hadde humor samtidig som han var profesjonell.

Dato for besøk: juli 2020
Takk, pamfilius15
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 24. juli 2020 via mobile enheter

Fantastisk fiskesuppe. Nok den beste jeg har spist. Min sønn spiste fiskeburger som også var helt fortreffelig. Servitøren Thea gjorde en utmerket jobb, så dette var en flott opplevelse. Vil anbefale plassen på det aller meste.

Dato for besøk: juli 2020
Takk, erlingd2018
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.

Reisende som så på Fiskekrogen, så også på

 

Har du vært i Fiskekrogen? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din