“Bra mat. Populært på sommeren”
Anmeldelse av Fiskekrogen

Kjøkken: Norsk
God for: Lokalt kjøkken
Middagsalternativer: Reservasjoner
Anmeldt 3. august 2020 via mobile enheter

Bra mat. Populært på sommeren så bestill bord. Vi fikk veldig god service, med vettuge forslag til viner, og kjøkkenet fikset behov for mat uten laktose.

Dato for besøk: august 2020
1  Takk, 794gunnard

Anmeldt 3. august 2020

Har vært her to ganger, og begge gangene Har jeg vært strålende fornøyd. Maten er altså så god at jeg ikke vil slutte å spise. Spiste ishavsrøye første gang, den var fortreffelig, spesielt god var sausen.
Ved det siste besøket spiste vi torsketunge til forrett, den var stor nok til at vi kunne dele på to personer, og kveite til hovedrett. Kveita var nydelig stekt og jeg skulle ønske måltidet aldri tok slutt.

Vi hadde bord ute ved brygga første gang, likte det best, da det kan bli noe bråkete og mye stekeos i den delen som er nærmest kjøkkenet.

Dato for besøk: august 2020
Takk, ninasK674RF
Anmeldt 31. juli 2020 via mobile enheter

Flott opplevelse ! Her ble vi møtt av blide servitører med god kunnskap om mat og drikke. Maten kom raskt selv om det var fullt hus. Vi var 2 par som prøvde fiskesuppe og hval carpaccio til forrett , og alle spiste Kveite til hovedrett. Maten smakte nydelig og vi kommer gjerne igjen. Synd terminalen ikke godtok høyt tips for det var fortjent .

Takk, janejT1012VF
Anmeldt 29. juli 2020 via mobile enheter

Hyggelig lokale, vi fikk bord ved sjøen med fin utsikt. Jeg spiste blåskjell til forrett, de var nydelige, og faktisk ganske bra porsjon til å være forrett. Rype til hovedrett, den var grei på smak, men sausen var veldig salt. Skulle heller valgt en fiskerett her.

Desserten «Theas drøm» må prøves! Tror det må være den beste desserten jeg noen gang har fått servert på restaurant. Helt nydelig!

God service, og greie priser ifht innhold. Maten ble servert raskt.
Her bør man forhåndsbooke bord i sommersesongen.

Takk, Hannehp
Anmeldt 27. juli 2020

God mat i hyggelige omgivelser. Satt i samme lokale som kjøkkenet. Ble noe ubehag med stekos når aktivitet på kjøkkenet økte.

Takk, JorunnE23

Reisende som så på Fiskekrogen, så også på

Henningsvær, Vågan

Har du vært i Fiskekrogen? Del dine erfaringer!