Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Supervennlig...”
Anmeldelse av Fiskekrogen

Fiskekrogen
Vurdert som nr. 3 av 13 Restauranter i Henningsvær
Fortreffelighetsbevis
Prisklasse: USD 16 - USD 40
Kjøkken: Norsk
Flere restaurantdetaljer
Restaurantdetaljer
God for: Lokalt kjøkken
Middagsalternativer: Reservasjoner
Anmeldt 5. august 2020 via mobile enheter

Kanskje den beste restauranten i Henningsvær. Vi spiste sprøstekte torsketunger, vidunderlig kveite, eventyrlig fiskesuppe, og perfekte blåskjell. Deilig varmt nybakt brød. Alt var godt, og veldig sjarmerende personale. Trekker litt ned for interiøret....her kunne de laget et litt røffere og mer ekte utrykk.

Dato for besøk: august 2020
Takk, ivarjohan
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (627)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk
  • Flere språk

3741 av 627 anmeldelser

Anmeldt 3. august 2020 via mobile enheter

Bra mat. Populært på sommeren så bestill bord. Vi fikk veldig god service, med vettuge forslag til viner, og kjøkkenet fikset behov for mat uten laktose.

Dato for besøk: august 2020
1  Takk, 794gunnard
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 3. august 2020

Har vært her to ganger, og begge gangene Har jeg vært strålende fornøyd. Maten er altså så god at jeg ikke vil slutte å spise. Spiste ishavsrøye første gang, den var fortreffelig, spesielt god var sausen.
Ved det siste besøket spiste vi torsketunge til forrett, den var stor nok til at vi kunne dele på to personer, og kveite til hovedrett. Kveita var nydelig stekt og jeg skulle ønske måltidet aldri tok slutt.

Vi hadde bord ute ved brygga første gang, likte det best, da det kan bli noe bråkete og mye stekeos i den delen som er nærmest kjøkkenet.

Dato for besøk: august 2020
Takk, ninasK674RF
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 31. juli 2020 via mobile enheter

Flott opplevelse ! Her ble vi møtt av blide servitører med god kunnskap om mat og drikke. Maten kom raskt selv om det var fullt hus. Vi var 2 par som prøvde fiskesuppe og hval carpaccio til forrett , og alle spiste Kveite til hovedrett. Maten smakte nydelig og vi kommer gjerne igjen. Synd terminalen ikke godtok høyt tips for det var fortjent .

Dato for besøk: juli 2020
Takk, janejT1012VF
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 29. juli 2020 via mobile enheter

Hyggelig lokale, vi fikk bord ved sjøen med fin utsikt. Jeg spiste blåskjell til forrett, de var nydelige, og faktisk ganske bra porsjon til å være forrett. Rype til hovedrett, den var grei på smak, men sausen var veldig salt. Skulle heller valgt en fiskerett her.

Desserten «Theas drøm» må prøves! Tror det må være den beste desserten jeg noen gang har fått servert på restaurant. Helt nydelig!

God service, og greie priser ifht innhold. Maten ble servert raskt.
Her bør man forhåndsbooke bord i sommersesongen.

Dato for besøk: juli 2020
Takk, Hannehp
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.

Reisende som så på Fiskekrogen, så også på

 

Har du vært i Fiskekrogen? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din