“Magisk mat”

Kjøkken: Norsk
Middagsalternativer: Reservasjoner
Middagsalternativer: Reservasjoner
Anmeldt 12. august 2020

Endelig fikk vi smakt maten på Fiskekrogen, husk å bestille bord i god tid i forveien. Det var verdt ventingen. Magisk fiskesuppe, torsk og rype. Alt på menyen levde opp til forventningene. Vertskapet står til resten, topp score.

Takk, j_rno171

Anmeldt 12. august 2020 via mobile enheter

Det beste fiskemåltidet jeg noen gang har spist. Fiskesuppen var fyldig smaksrik og himmelsk god. Stekt kveite med sprøstekt spekeskinke og hasselback poteter var fantastisk. Trekker litt ned at vi bestilte så sett at vi ble plassert bak i lokalet. Bestill i god tid.

Takk, 506steinl
Anmeldt 10. august 2020 via mobile enheter

Vi hadde en fantastisk lunch på denne restauranten i Henningsvær. Kan varmt anbefale den herlige fiskesuppen , i tillegg til nydelig utsikt og god atmosfære. Utmerket service.

Takk, olavfrodeb
Anmeldt 9. august 2020 via mobile enheter

Særs lite imøtekommende servering. Ingen respons på klage av ihjel stekte torsketunger brent smaken var direkte tydelig. Noe dyrt i forhold til mengde mat

Takk, 320geirs
Anmeldt 8. august 2020 via mobile enheter

Populær restaurant. Bord for å spise middag må bookes på forhånd i sesongen. Koselig restaurant med hyggelige servitører. Vi spiste torsk og rype. Både kjøttet og fisken kunne gjerne vært litt mindre stekt og litt lite polenta til fisken og pure til rypen. Smart med dessertshot for å få litt søtt etter maten.

Takk, BergljotS

Reisende som så på Fiskekrogen, så også på

Henningsvær, Vågan

Har du vært i Fiskekrogen? Del dine erfaringer!