Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Dette var bare et trist måltid.”
Anmeldelse av Fiskekrogen

Fiskekrogen
Vurdert som nr. 3 av 13 Restauranter i Henningsvær
Fortreffelighetsbevis
Prisklasse: USD 16 - USD 40
Kjøkken: Norsk
Flere restaurantdetaljer
Restaurantdetaljer
God for: Lokalt kjøkken
Middagsalternativer: Reservasjoner
Anmeldt 23. august 2020 via mobile enheter

Dette var bare et trist måltid. Gledet meg til breiflabbmiddag med utsikt til havet. Fikk frossenfisk som var tørr og seig. Gul-brun i fargen og fremstod som gammel! Stor nedtur! Noe smakløse torsketunger til forrett, men OK. God dessert. Hyggelig betjening og fine lokaler løfter dette til to poeng.

Dato for besøk: august 2020
1  Takk, OrjanG
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (630)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk
  • Flere språk

3135 av 630 anmeldelser

Anmeldt 12. august 2020

Endelig fikk vi smakt maten på Fiskekrogen, husk å bestille bord i god tid i forveien. Det var verdt ventingen. Magisk fiskesuppe, torsk og rype. Alt på menyen levde opp til forventningene. Vertskapet står til resten, topp score.

Dato for besøk: august 2020
Takk, j_rno171
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 12. august 2020 via mobile enheter

Det beste fiskemåltidet jeg noen gang har spist. Fiskesuppen var fyldig smaksrik og himmelsk god. Stekt kveite med sprøstekt spekeskinke og hasselback poteter var fantastisk. Trekker litt ned at vi bestilte så sett at vi ble plassert bak i lokalet. Bestill i god tid.

Dato for besøk: juli 2020
Takk, 506steinl
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 10. august 2020 via mobile enheter

Vi hadde en fantastisk lunch på denne restauranten i Henningsvær. Kan varmt anbefale den herlige fiskesuppen , i tillegg til nydelig utsikt og god atmosfære. Utmerket service.

Dato for besøk: august 2020
Takk, olavfrodeb
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 9. august 2020 via mobile enheter

Særs lite imøtekommende servering. Ingen respons på klage av ihjel stekte torsketunger brent smaken var direkte tydelig. Noe dyrt i forhold til mengde mat

Dato for besøk: august 2020
Takk, 320geirs
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.

Reisende som så på Fiskekrogen, så også på

 

Har du vært i Fiskekrogen? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din