“Jeg og kona spiste her 2 kvelder”
Anmeldelse av Fiskekrogen

Fiskekrogen
Vurdert som nr. 3 av 15 Restauranter i Henningsvær
Kjøkken: Norsk
Middagsalternativer: Reservasjoner
Middagsalternativer: Reservasjoner
Anmeldt 3. oktober 2020 via mobile enheter

Jeg og kona spiste her 2 kvelder på rad. Spiste ei knakande god fiskesuppe ene dagen begge 2. Kveld 2 hadde vi reinsdyr som var fantastisk og veganruller som også var godt👍 Men mest magisk var desserten, «høst drøm», helt fantastisk. Og selvsagt Nordlandspils i glasset.

Dato for besøk: oktober 2020
Takk, thomasa606

Anmeldt 28. september 2020

Vi spiste torsketunge, og stekt torsk og fikk nydelig mat. Veldig imøtekommende betjening og koselige lokaler. Ta en tur da vel!

Dato for besøk: september 2020
Takk, kirstenbirk
Anmeldt 17. september 2020 via mobile enheter

Har vært her flere ganger, alltid hyggelig å sitte ved vinduet og se ut på båtlivet. Eller ta et glass vin på takterrassen hvis været tillater.

Takk, mariisras
Anmeldt 23. august 2020

Forrett Hvalcarpaccio med flatbrød, rødløk,salatblad, ruccola og rømme var ok på smak men urimelig høyt priset.
Hovedretten tomatbasert fisk og skalldyr gryte bestod av 4-5 små fiskebiter, hermetisk sjampinjong, noen bittesmå seige ferdigpillede reker i lake, tynn tomatsuppe, vasne halvfabrikata grønnsaker. Denne restauranten ligger på brygga midt i Henningsvær med tilgang på det beste Norge kan tilby av fersk fisk og skalldyr. Lang ventetid og få gjester.
Svært skuffende matopplevelse. Turistkvalitet og priser. Styr unna!

Takk, ToneLofgren
Anmeldt 23. august 2020 via mobile enheter

På slutten av en Lofotenrundtur avsluttet vi i Henningsvær.

En lovende fiskerestaurant i følge Tripadvisor, så vi var 12 venner som booket middag på Fiskekrogen 22.august 2020. Etter en god røkt hval carpaccio til forrett, var vi tre i følget som hadde bestilt Breiflabb (monkfish) til hovedrett.

Breiflabben kom på bordet og ble presentert som et overraskende lite stykke.

Det ble med en gang tydelig at det måter krefter til for å skjære i fiskefileten, og ordet gummi ble nevnt av flere etter første tygg. Kelner ble kontaktet hvor vi forklarte utfordringene og at breiflabben virket gammel. Kelneren kunne forklare at breiflabben dessverre ikke var fersk men hadde vært frosset.

Hvorfor ikke informere om dette i forkant istedetfor å prøve å bli kvitt en gammel nedfrosset filet?

Jeg ble dårlig og spiste mindre enn halvparten av fileten!

Jeg fikk en dessert som kompensasjon, men da var jeg allerede kvalm og lot desserten passere til nabomannen.

Dette var skuffende Fiskekrogen, spesielt når råvarene er tilgjengelige rett utenfor restaurantvinduet☹️

3  Takk, Per N

Reisende som så på Fiskekrogen, så også på

Henningsvær, Vågan

Har du vært i Fiskekrogen? Del dine erfaringer!