Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Beste fiskesuppe og Kveiteburger vi har smakt!”
Anmeldelse av Fiskekrogen

Fiskekrogen
Vurdert som nr. 3 av 14 Restauranter i Henningsvær
Prisklasse: USD 16 - USD 40
Kjøkken: Norsk
Flere restaurantdetaljer
Restaurantdetaljer
God for: Lokalt kjøkken
Middagsalternativer: Reservasjoner
Anmeldt 1. august 2021

Havnet helt tilfeldig inn på dette stedet for lunsj og har lest anmeldelsr etterpå. Fiskesuppen er visst en favoritt og det forstår jeg. Min mann hadde kveiteburger og var så begeistret. Ligger koselig til nede ved sjøen enkelt og flott inne. Anbefalles virkelig!

Dato for besøk: juli 2021
Takk, irenesF9555HW
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (661)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk
  • Flere språk

1822 av 661 anmeldelser

Anmeldt 28. juli 2021 via mobile enheter

Vi var to par som besøkte restauranten ein søndagskveld i juli. Vi var innom tidleg på dagen for å sikre at vi fekk vindusbord og blei møtt av ein hyggeleg ung gut som var på tilbudssida. Vi vart også tatt godt vare på om kvelden. Maten var nydeleg og servicen upåklagelig. Anbefaler eit besøk her om du er i Henningsvær. Kan være lurt å bestille på forhånd.

Dato for besøk: juni 2021
Takk, Dagun2014
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 25. juli 2021 via mobile enheter

Flott liten restaurant i Henningsvær. Bestilte kveite og fekk ein god matopplevelse. Veldig serviceinnstilte servitørar.

Dato for besøk: juli 2021
Takk, Excursion754566
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 24. juli 2021 via mobile enheter

Maten var himmelsk og betjeningen var service innstilt. Man kan også være heldig å sitte slik at man kan se kokkene gjøre sin magi. Dette anbefaler jeg virkelig.

Dato for besøk: juli 2021
1  Takk, 812erikk
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 23. juli 2021 via mobile enheter

Gode blåskjell , klippfiskboller og uer. De som bestilte røkt rogn og torsk var litt misfornøyd med tilbehøret. Nabobordet var storfornøyd med desserten, men det orket ikke vi

Dato for besøk: juni 2021
Takk, 723annek
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.

Reisende som så på Fiskekrogen, så også på

 

Har du vært i Fiskekrogen? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din
Inntekter påvirker opplevelsene som er omtalt på denne siden. Finn ut mer.