Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Hyggelig plass”
Anmeldelse av Fiskekrogen

Fiskekrogen
Vurdert som nr. 3 av 14 Restauranter i Henningsvær
Fortreffelighetsbevis
Prisklasse: USD 16 - USD 40
Kjøkken: Norsk
Flere restaurantdetaljer
Restaurantdetaljer
God for: Lokalt kjøkken
Middagsalternativer: Reservasjoner
Anmeldt 24. september 2021 via mobile enheter

Vi spiste tre retter på resturanten, og opplevde maten som gjennomsnittlig god. Plassen ligger fint nede ved vannet, og vi fikk bord ved vinduet og med god utsikt. Hyggelig personal, som ble noe travel etterhvert som det kom flere folk.

Dato for besøk: september 2021
Takk, mariabU4691FN
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (664)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk
  • Flere språk

1418 av 664 anmeldelser

Anmeldt 1. september 2021

Fin beliggenhet ved kaia. Kjempegod mat og god service! Jeg spise torsk til hovedrett og klippfiskboller til forrett. Ypperlig

Dato for besøk: august 2021
    • Verdi
    • Service
    • Mat
Takk, Beate H
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 20. august 2021 via mobile enheter

Forretten med rogn av skrei var udelikat servert. Klippfiskbollene var gode. Helheten i hovedretten med uer fungerte dårlig. Retten var ganske smakløs og fisken var stekt for hardt. Rødløken var ikke ordentlig kuttet opp og i salsaen var det også tatt med den bitre kjernen i ananasen. Svakt vinkart. Dra heller på Lofotmat når du er i Henningsvær.

Dato for besøk: august 2021
Takk, Hallv
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 4. august 2021

Etter å ha lest anmeldelser på TA, samt fått anbefalinger av andre som har vært i Henningsvær, bestemte vi oss for å prøve ut fiskesuppen på Fiskekrogen.
Og det angret vi ikke på!
Den var utrolig god, og vinen vi ble anbefalt til suppen gjorde det lille ekstra.
Det var en koselig restaurant og servicen var også upåklagelig. Prisene er midt på treet og slik man må forvente når man får nydelig mat.
Kan garantert anbefale både stedet og fiskesuppen til andre som besøker Henningsvær.

Dato for besøk: juli 2021
    • Verdi
    • Service
    • Mat
1  Takk, 2014Eva
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 1. august 2021

Havnet helt tilfeldig inn på dette stedet for lunsj og har lest anmeldelsr etterpå. Fiskesuppen er visst en favoritt og det forstår jeg. Min mann hadde kveiteburger og var så begeistret. Ligger koselig til nede ved sjøen enkelt og flott inne. Anbefalles virkelig!

Dato for besøk: juli 2021
Takk, irenesF9555HW
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.

Reisende som så på Fiskekrogen, så også på

 

Har du vært i Fiskekrogen? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din
Inntekter påvirker opplevelsene som er omtalt på denne siden. Finn ut mer.