Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Lunsje”
Anmeldelse av Kafe Knusarn

Kafe Knusarn
Vurdert som nr. 7 av 13 Restauranter i Henningsvær
Prisklasse: USD 6 - USD 29
Restaurantdetaljer
Anmeldt 21. juli 2020 via mobile enheter

Stakk innom for en liten lunsje i regnværet. Hyggelig sted, Bacalao var nydelig. Stedet kan anbefales

Dato for besøk: juli 2020
2  Takk, NilsDyr
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (25)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk

1115 av 25 anmeldelser

Anmeldt 16. juli 2020 via mobile enheter

Stakk innom her i dag for en sen lunsj og må si vi ble positivt overrasket. Vi fikk lov å sitte på uteserveringen med vår hund. De hadde alt vannskål stående klar for vår firbeinte venn. Maten var god, både bacalao og toast. Rettene kunne likevel ha vært større porsjoner. Lokalene inne var rene, nye og innbydende. Anbefaler stedet virkelig.

Dato for besøk: juli 2020
2  Takk, siljek2
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 14. juli 2020 via mobile enheter

Koselig og intim café - det beste var å kunne sitte ute og kose seg med god kaffe og en kakebit. Vil anbefale caffe latte og caffemocca samt reker om det er på menyen!

Dato for besøk: juli 2020
1  Takk, Malin O
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 13. juli 2020 via mobile enheter

Vi kjøpte dagens ferske reker med hvitvin. Dette var bra! Fin kvalitet på rekene og det var nok reker! Anbefales! Gode desserter har de også!

Dato for besøk: juli 2020
Takk, 523espent
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 23. juli 2019 via mobile enheter

Vi hadde høye forventninger til fiskesuppe i Henningsvær, men fikk servert en liten porsjon knapt med fisk til 175 kr. Styr unna hvis dere ønsker ordentlig fiskemat. Bedre kaffemat, men veide ikke opp!

Dato for besøk: juli 2019
2  Takk, Henrik Richter H
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
raggi32, Eier på Kafe Knusarn, svarte på denne anmeldelsenBesvart 24. juli 2019

Hei,

Takk for din tilbakemelding og dette er ikke den måten vi ønsker å bli oppfattet, vi har ikke opplevd dårlig tilbakemelding på vår fiskesuppe og heller tvert imot har vi fått positive tilbakemeldinger. Men det hjelper ikke når avviket allerede har skjedd og dette beklager jeg på det sterkeste og vil gjennomgå hva har skjedd og hvorfor du har fått et produkt som ikke er i forhold til våre kvalitetsstandarder.

Igjen beklager jeg opplevelsen og dersom du er i Henningsvær igjen ønsker jeg å spandere fiskesuppe til å vise at opplevd avvik, faktisk er et avvik.

Vennlig hilsen
Ragnar Palsson
Daglig Leder
+47 90596663

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.

Reisende som så på Kafe Knusarn, så også på

Henningsvær, Vågan
Henningsvær, Vågan
 

Har du vært i Kafe Knusarn? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din