Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Autentisk Lofoten retter”
Anmeldelse av Einvær Restaurant

Einvær Restaurant
Vurdert som nr. 6 av 13 Restauranter i Henningsvær
Prisklasse: USD 17 - USD 92
Beskrivelse: Teamet bak Einer i Oslo har denne sommersesongen åpnet en restaurant i Henningsvær i Lofoten; Einvær. Hos oss kommer du til å finne et sterkt fokus på lokale råvarer. Både som vi har høstet selv og fra lokale småskala samarbeidspartnere.
Restaurantdetaljer
Beskrivelse: Teamet bak Einer i Oslo har denne sommersesongen åpnet en restaurant i Henningsvær i Lofoten; Einvær. Hos oss kommer du til å finne et sterkt fokus på lokale råvarer. Både som vi har høstet selv og fra lokale småskala samarbeidspartnere.
Anmeldt 17. juli 2020

Helt top mat og stor utvalg av vin. Perfekt for lunch og middag. Anbefales på det sterkeste!
Best i Henningsvær!!!

Dato for besøk: juli 2020
Takk, 289natalijaa
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (25)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk

1721 av 25 anmeldelser

Anmeldt 12. juli 2020 via mobile enheter

Nytt sted, drevet av kompetente entusiaster. Profesjonell og tilstedeværende, uten å være påtrengende, servitør. Maten, potetkake/bacon, fishfingers og tartar av hval var i særklasse godt.

Dato for besøk: juli 2020
1  Takk, 724runeh
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 9. juli 2020 via mobile enheter

God service og uvanlige smaker. En meny med lokal mat og sauser som smaker helt fantastisk. Vi kommer gjerne tilbake.

Dato for besøk: juli 2020
1  Takk, livkarinaaneland
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 1. juli 2020 via mobile enheter

Strålende måltid, 3 retters , blåkveite , kje og is .
Kjempegodt , veldig kompetent service , avslappet , cool atmosfære. Henningsværs beste?
Gå dit, dette var strålende !!!

Dato for besøk: juli 2020
2  Takk, rstav
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 26. juni 2020 via mobile enheter

I går satte jeg meg ned i vinbaren på Einvær. Dette var et hyggelig sted med imøtekommende og flotte karer! Nydelig vinutvalg hadde de og. Man kan velge mellom sjøutsikt eller utsikt over kokkedisken. Jeg valgte det siste og det var veldig gøy å følge med på kokkene som anrettet mat.

Dato for besøk: juni 2020
1  Takk, tanied2019
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.

Reisende som så på Einvær Restaurant, så også på

Henningsvær, Vågan
Henningsvær, Vågan
 

Har du vært i Einvær Restaurant? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din