Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Imponerende pop - up restaurant”
Anmeldelse av Einvær Restaurant

Einvær Restaurant
Vurdert som nr. 5 av 13 Restauranter i Henningsvær
Prisklasse: USD 17 - USD 90
Beskrivelse: Teamet bak Einer i Oslo har denne sommersesongen åpnet en restaurant i Henningsvær i Lofoten; Einvær. Hos oss kommer du til å finne et sterkt fokus på lokale råvarer. Både som vi har høstet selv og fra lokale småskala samarbeidspartnere.
Restaurantdetaljer
Beskrivelse: Teamet bak Einer i Oslo har denne sommersesongen åpnet en restaurant i Henningsvær i Lofoten; Einvær. Hos oss kommer du til å finne et sterkt fokus på lokale råvarer. Både som vi har høstet selv og fra lokale småskala samarbeidspartnere.
Anmeldt 31. juli 2020 via mobile enheter

Besøkte restauranten i juli 20. «Dumpet» innom for lunsj, og fikk en svært god opplevelse. Imøtekommende, hyggelig og kompetent servitør fikk oss til å føle oss hjemme med en gang. Maten var svært god og servitøren anbefalte en super hvit Rioja som matchet perfekt! Fikk høre at utgangspunktet for denne pop-up restauranten var restaurant Einer i Oslo. Einvær er en berikelse for Henningsvær. Har som følge av dette bestilt bord på restaurant Einer i Oslo.

Dato for besøk: juli 2020
1  Takk, roara278
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (25)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk

1519 av 25 anmeldelser

Anmeldt 29. juli 2020 via mobile enheter

Fantastisk mat og ypperlig service. Anbefales på det varmeste. Vi bestilte bord til 4 i god tid, ankom presis kl 18 og ble hilset vel møtt i døren av hovmester som visste navnet mitt fra bestillingen. Vi valgte 3-retter med vinpakke. Perfekt dampet villkveite etterfulgt av nydelig grillet svinenakke fra Aimees gård og til slutt is av rognebærblader og rabarbra. Kreativ bruk av lokale råvarer, perfeksjonister på kjøkkenet, oppmerksomme servitører og en kunnskapsrik sommelier som hadde parret deilige viner til menyen gjorde at opplevelsen langt overgikk forventningene. Tror vi må en tur innom Einer restaurant i Oslo også.

Dato for besøk: juli 2020
Takk, BjAntoni
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 17. juli 2020

Helt top mat og stor utvalg av vin. Perfekt for lunch og middag. Anbefales på det sterkeste!
Best i Henningsvær!!!

Dato for besøk: juli 2020
Takk, 289natalijaa
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 12. juli 2020 via mobile enheter

Nytt sted, drevet av kompetente entusiaster. Profesjonell og tilstedeværende, uten å være påtrengende, servitør. Maten, potetkake/bacon, fishfingers og tartar av hval var i særklasse godt.

Dato for besøk: juli 2020
1  Takk, 724runeh
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 9. juli 2020 via mobile enheter

God service og uvanlige smaker. En meny med lokal mat og sauser som smaker helt fantastisk. Vi kommer gjerne tilbake.

Dato for besøk: juli 2020
1  Takk, livkarinaaneland
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.

Reisende som så på Einvær Restaurant, så også på

Henningsvær, Vågan
Henningsvær, Vågan
 

Har du vært i Einvær Restaurant? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din