Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Veldig god mat, men dyrt”

Henningsvær Lysstøperi & Cafe
Vurdert som nr. 1 av 2 Smått og godt i Henningsvær
Fortreffelighetsbevis
Restaurantdetaljer
Anmeldt 17. juli 2020 via mobile enheter

Maten var veldig god. Hadde rekesmørbrød, kaffe og blåbærkake. Prisen var derimot ganske stiv. Smørbrød kostet 175. Maten får topp score.

Dato for besøk: juli 2020
Takk, 844elinef
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (283)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk
  • Flere språk

812 av 283 anmeldelser

Anmeldt 7. mars 2020

Hyggelig, fantasisk service og ikke minst god mat. Havner man først i Henningsvær og har sett nok, er dette det beste stedet å få deg lunch og vente på bussen. annbefales på det sterkeste.

Dato for besøk: mars 2020
    • Verdi
    • Service
    • Mat
1  Takk, Per741
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 24. november 2019

Meget hyggelig og spesiell plass. Fin plass å varme seg på etter en spasertur i Henningsvær. Meget gode bakervarer. God kaffe. Anbefales.

Dato for besøk: november 2019
Takk, GeorgK373
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 21. oktober 2019

Flott service og hyggelige mennesker som jobber her.
Maten her ja både de hjembakte kakene og varmmaten ja all maten her er bare fantastisk god.
Her kan en også få kjøpt lys som er støpt her i all verdens nydelige farger.
Her finn du roen med engang du kommer innfør døren.
Anbefales

Dato for besøk: juli 2019
    • Verdi
    • Service
    • Mat
Takk, 453benten
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 29. september 2019 via mobile enheter

Er du i Henningsvær og liker kanelsnurrer så MÅ du gå innom her! Nam nam! Sjarmerende plass med lysstøperi rett ved siden av selve kafeen.

Dato for besøk: september 2019
Takk, benttte
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.

Reisende som så på Henningsvær Lysstøperi & Cafe, så også på

Henningsvær, Vågan
Henningsvær, Vågan
 

Har du vært i Henningsvær Lysstøperi & Cafe? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din