Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Fantastisk god mat”

Henningsvær Lysstøperi & Cafe
Vurdert som nr. 1 av 2 Smått og godt i Henningsvær
Restaurantdetaljer
Anmeldt 26. juli 2021 via mobile enheter

Kjempekoselig plass som ligger godt plassert tett ved torget. Vi stoppet her for en kaffe og kake. Fantastisk god mat og hyggelig atmosfære.

Dato for besøk: juli 2021
Takk, bj_rnhelgej
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (293)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk
  • Flere språk

26 av 293 anmeldelser

Anmeldt 17. september 2020 via mobile enheter

Veldig hyggelig kafé - god stemning og god kaffe! Har vært her flere ganger, alltid stappfullt rundt bordene.

Dato for besøk: september 2020
Takk, mariisras
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 13. september 2020 via mobile enheter

Er du i Henningsvær anbefales pizza, rekesmørbrød eller kaffe og kake på denne koselige kafeen midt i sentrum. Du kan sitte ute om været er bra. Stort utvalg i kaker og kaffe

Dato for besøk: september 2020
Takk, elisabethf1973
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 5. september 2020

Dette er en av de spisesteder som fyller alle kriterier. God mat, hyggelig og originale omgivelser og ikke minst er personalet serviceinnstilte og hyggelige. Som sist var rekesmørbrødene like fantastiske gode . Stedet anbefales for en hyggelig og god lunch. Anbefales.

Dato for besøk: september 2020
    • Verdi
    • Service
    • Mat
2  Takk, Per741
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 6. august 2020

Det er ikke lett å finne plass på et spisested i Henningsvær om sommeren, og uten å ha bestilt blir det å lete. Vi var heldige som fant en plass i Cafeen, og bestilte rekesmørbrød til begge. Det var et nydelig brød underst, og massevis av deilige reker pluss salat, avocado og annet garnityr. Vi har sikkert spist rekesmørbrød hundre ganger rundt omkring, men dette var smaksmessig godt innenfor "topp ti". Så at de også hadde andre retter pluss mange kaker, men til lunsj var rekesmørbrød perfekt. Lokalet er så trangt at det er vanskelig å holde avstand, men de har også plasser ute både på for- og baksiden. Anbefales!

Dato for besøk: juli 2020
1  Takk, toreh456
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.

Reisende som så på Henningsvær Lysstøperi & Cafe, så også på

Henningsvær, Vågan
Henningsvær, Vågan
 

Har du vært i Henningsvær Lysstøperi & Cafe? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din
Inntekter påvirker opplevelsene som er omtalt på denne siden. Finn ut mer.