Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Laveste priser for ditt opphold
Booking.com
USD 173
Vis tilbud
Expedia.com
USD 174
Vis tilbud
USD 174
Vis tilbud
Hotels.com
Priceline
Agoda.comUSD 210
Se alle 12 tilbud
Prisene leveres av partnerne våre og reflekterer priser per natt, inkludert alle skatter og avgifter som er kjent av partnerne våre. Besøk partnerne våre for mer informasjon.
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hoteller i nærheten
Anmeldelser (242)
Filtrer anmeldelser
242 resultater
Vurdering fra reisende
69
93
45
27
8
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
69
93
45
27
8
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
813 av 242 anmeldelser
Anmeldt 30. juni 2020 via mobile enheter

Bryggehotellet har utmerket plassering og har god standard. Rommene er små, men hva betyr det når du er på bryggen og kan sitte å nyte tilværelse i hotellets lounge eller på brygga. Hyggelig betjening og rent og pent. Et sted vi gjerne kommer tilbake til

Dato for oppholdet: juni 2020
Reisetype: Reiste som et par
Takk, ErlingD
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 14. juni 2020 via mobile enheter

Veldig lite rom og veldig lytt. Hadde et greit opphold, frokosten ødela mye. Var et alternativt opplegg pga covid med bestilling via meny, følte vi ble oversett og det tok forferdelig lang tid. I tillegg dårlig info om maten og hva som var til hvem.
Henningsvær er ellers en veldig hyggelig liten havn.

Dato for oppholdet: juni 2020
Reisetype: Reiste som et par
1  Takk, cassandrao810
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 6. november 2019

Lofoten og Henningsvær er flott gå å rusle mellom trange gater det er helt magisk.Dette var en koselig plass og spise mye god mat og hyggelig betjening.Når jeg er i lofoten skal jeg inn der igjen.Takk for meg

Dato for oppholdet: juni 2019
2  Takk, sijha
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 5. august 2019 via mobile enheter

Vi hadde en natts opphold på Hotellet i forbindelse med en liten rundtur i Lofoten. Pene og innbydende fellesarealer. Vi opplevde rommet som hyggelig, pent og rent. Det var kjempegode senger og komfortabelt sengetøy. Lite rom med lite vindu med utsikt mot inngangspartiet og en restaurant litt på skrå. Utsikten var altså ikke av den beste for dette rommet. Enkel men god frokost med vafler! Hyggelig personale. Forsåvidt dyrt som ellers i Lofoten. Hotellet stilte parkeringsplass til disposisjon. Forøvrig var Henningsvær et utrolig koselig sted med vakker natur, mye bevart arkitektur, koselige cafeer, restauranter, galleri og butikker! Absolutt verdt et besøk!

Dato for oppholdet: august 2019
Reisetype: Reiste som et par
Takk, 453hildes
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 27. juli 2019 via mobile enheter

Hyggelig hotell og super service. Hadde juniorsuite som vel egentlig var en ombygget fellesbadstue? Mange enkle løsninger og manglende vedlikehold trekker ned totalinntrykket. Men allikevel hyggelig besøk.

Dato for oppholdet: juli 2019
Reisetype: Reiste med familie
Takk, 481larsl
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Vis flere anmeldelser