Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Laveste priser for ditt opphold
Lås den laveste prisen fra disse nettstedene
Expedia.comUSD 199
Hotels.comUSD 199
eDreamsUSD 189
TravelocityUSD 199
Orbitz.comUSD 199
CheapTicketsUSD 199
Se alle 11 tilbud
Prisene leveres av partnerne våre og reflekterer priser per natt, inkludert alle skatter og avgifter som er kjent av partnerne våre. Besøk partnerne våre for mer informasjon.
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hoteller i nærheten
Anmeldelser (239)
Filtrer anmeldelser
239 resultater
Vurdering fra reisende
67
93
45
26
8
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
67
93
45
26
8
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
611 av 239 anmeldelser
Anmeldt 14. juli 2020 via mobile enheter

Vi var heldige og fikk en god pakkepris da vi booket i april, så vi bodde her i 2 netter i juli, samt hadde en 3-retters middag.
Fra vi kom inn døra var det bare hyggelig og imøtekommende ansatte, rommet var rent og fint med kaffemaskin og kapsler, og sengene var super gode!
Maten i restauranten var kjempe god, og servicen fra den danske servitøren var utmerket
Bor gjerne her igjen ved en senere anledning!

Dato for oppholdet: juli 2020
Reisetype: Reiste som et par
Takk, Bexi87
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 13. juli 2020 via mobile enheter

Ettersom jeg ikke finner restauranten her må jeg skrive anmeldelsen om den her.
Personalet her vet virkelig hva kundeservice er.
Vi kom hit etter flere avvisninger om fulle bord ettersom vi ikke hadde forhåndsbestilt. Før vi kom til denne restauranten var vi på Klatrecaféen hvor vi ble totalt oversett og ingen fra betjeningen ville ha kontakt med oss.
Når vi kom til hotellrestauranten var forventningen at ikke de heller hadde ledige bord, men vi ønsket å forsøke.
Som antatt var det fullbooket og den hyggelige servitøren viste oss andre mulige restauranter i nærområdet. Vi takket og gikk i denne retningen. Vi hadde ikke forlatt området før han kom løpende og sa at det akkurat kom inn en avbestilling som vi kunne ta over.
Vi koste oss med herlig mat og vin med personalet som virkelig vet hva kundeservice er.

Dato for oppholdet: juli 2020
Reisetype: Reiste som et par
Takk, baardsen
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 30. juni 2020 via mobile enheter

Bryggehotellet har utmerket plassering og har god standard. Rommene er små, men hva betyr det når du er på bryggen og kan sitte å nyte tilværelse i hotellets lounge eller på brygga. Hyggelig betjening og rent og pent. Et sted vi gjerne kommer tilbake til

Dato for oppholdet: juni 2020
Reisetype: Reiste som et par
Takk, ErlingD
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 14. juni 2020 via mobile enheter

Veldig lite rom og veldig lytt. Hadde et greit opphold, frokosten ødela mye. Var et alternativt opplegg pga covid med bestilling via meny, følte vi ble oversett og det tok forferdelig lang tid. I tillegg dårlig info om maten og hva som var til hvem.
Henningsvær er ellers en veldig hyggelig liten havn.

Dato for oppholdet: juni 2020
Reisetype: Reiste som et par
1  Takk, cassandrao810
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 6. november 2019

Lofoten og Henningsvær er flott gå å rusle mellom trange gater det er helt magisk.Dette var en koselig plass og spise mye god mat og hyggelig betjening.Når jeg er i lofoten skal jeg inn der igjen.Takk for meg

Dato for oppholdet: juni 2019
2  Takk, sijha
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Vis flere anmeldelser