Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
eDreams
Booking.com
Priceline
Agoda.com
Prisene leveres av partnerne våre for ett rom, med varierende regler for inn-/utsjekking som fastsatt av stedet, og reflekterer priser per natt, inkludert alle skatter og avgifter som er kjent av partnerne våre. Besøk partnerne våre for mer informasjon.
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hoteller i nærheten
Anmeldelser (33)
Filtrer anmeldelser
33 resultater
Vurdering fra reisende
20
6
4
2
1
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
20
6
4
2
1
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
611 av 33 anmeldelser
Anmeldt 12. juli 2019

Flott interiør, fantastisk service, og enda bedre mat!
Fiskegryta var årsbeste mat for min del !
Og med en Valpolicella var opplevelsen toppen av lykke!
Restauranten har en fantastisk bar i sjøkanten mens du venter på ledig bord, for her er det kø!
I restauranten er kokkene synlige i sitt arbeide og de er utrolig proffe !
Respekt !

Dato for oppholdet: juli 2019
Reisetype: Reiste som et par
Takk, 762ernsts
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 21. mai 2019 via mobile enheter

Fiskekrogen I Henningsvær ligger helt på kaia i fiskeværet.
Bygningene er velholdte og trivelige å være gjest i.
Menyen er liten, men med gode retter. Fisken er sv ypperste kvalitet. De blir tilberedt og servert med respekt for varen, har god smak og og tilbehøret passet godt.
En hyggelig og faglig sterk servitør gjorde måltidet til en fin opplevelse.

Dato for oppholdet: mai 2019
Reisetype: Reiste alene
1  Takk, JosteinEG
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 28. mars 2019 via mobile enheter

Sykt god mat! Prøv nr 12, gjeddekebab i pitabrød. Her møter ferskvannsfisk orienten i en harmonisk nordlysdans. Lokalene er innbydende med nydelige chedterfield-møbler og et ruvende portrettbilde av vår landsmoder; Gro Harlem Bruntland.

Dato for oppholdet: februar 2019
Reisetype: Reiste som et par
Takk, 111sindreb
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 26. juli 2018 via mobile enheter

Vi besøkte Henningsvær i ferien vår og hadde bestilt bord på Fiskekrogen. Etter omstendelig orientering for å få parkert bilen, var det din spasertur inn i smuget restauranten ligger. Og den sviktet ikke! God mat , gode lokaler og hyggelig betjening. Fin stemning og relativ rask ekspedering. Anbefales!

Dato for oppholdet: juli 2018
Reisetype: Reiste med familie
Takk, 838perb
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 6. november 2017 via mobile enheter

Rene og velutstyrt rorbu midt i sentrum av Henningsvær; 3 min gange fra alle attraksjoner med to soverom og oppholdsrom med kjøkkenkrok. Veldig koselig sted. Greie senger med godt sengetøy og enkel rorbustil. Hyggelig vertskap. Gode parkeringsforhold og fin uteplass forenkler besøket og gjør oppholdet enklere.

Dato for oppholdet: november 2017
Reisetype: Reiste som et par
Takk, Tone R
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Vis flere anmeldelser