DagA
1,0 av 5 boblerAnmeldt 23. aug. 2020via mobile enheter
0.1 km fra Fiskekrogen Henningsvær
Rørvika beach, 7km from Henningsvær.
    0.2 km fra Fiskekrogen Henningsvær
    0.2 km fra Fiskekrogen Henningsvær
        Mountain view
          • Lol.travel
          0.1 km fra Fiskekrogen Henningsvær
          0.9 km fra Fiskekrogen Henningsvær
          Se flere hoteller i Henningsvær
          Anmeldt 18. august 2020 via mobile enheter

Vi hadde et ønske om å kombinere to av våre favoritter. Nemlig fjelltur og god mat. Etter en 8 timers bestigning av Vågakallen skulle vi besøke Henningsværs Fiskekrog. Redsel og slitne bein ble byttet ut med kald leskedrikk og hyggelig personell (som ga oss muligheten til å utsette bordet grunnet feilkalkulering av tidsbruk på fjellturen). Vi bestilte både forretter, hovedretter og desserter med godt hell! Jeg velger å sitere en av de besøkende: «for meg topp 5 fisterestauranter i Norge», sitat slutt.

Takk, haakonbrlind
          Anmeldt 9. august 2020 via mobile enheter

Koselig rorbu med sentral og fin beliggenhet og egen uteplass. Vi ankom rorbuen med biler og forventet å finne parkering ihht oppgitte opplysninger. Der vi skulle parkert sto det biler og vi ble da henvist til et annet område der det allerede sto en bil, og øvrig plass viste seg å tilhøre en nabo. Renholdet i rorbua kunne vært bedre. Duker var snudd med skitten side ned, skittent i kjøleskap, ødelagt søppelboks på bad, stor lekkasje på dusjslange mm. Pyntegjenstander burde vært fjernet mtp smittesituasjonen. Det var ingen praktisk informasjon i rorbuen utenom internettpålogging. Ting som skaper irritasjon men som enkelt kunne vært rettet på av utleier. Ellers fint opphold på et herlig sted.

Takk, BergljotS
          Anmeldt 8. august 2020 via mobile enheter

Vi var 4 "lokale" helter som spiste hver sin 3 retters. Alt smakte fortreffelig. Takk for nydelige mat og god service. Alle forlot restauranten mett og glad. Vi kommer garantert igjen ved en senere anledning.

1  Takk, Gunnar S
          Anmeldt 12. juli 2019

Flott interiør, fantastisk service, og enda bedre mat!
          Fiskegryta var årsbeste mat for min del !
          Og med en Valpolicella var opplevelsen toppen av lykke!
          Restauranten har en fantastisk bar i sjøkanten mens du venter på ledig bord, for her er det kø!
          I restauranten er kokkene synlige i sitt arbeide og de er utrolig proffe !
          Respekt !

Dato for oppholdet: juli 2019
          Takk, Ernst Rune S
          Anmeldt 21. mai 2019 via mobile enheter

Fiskekrogen I Henningsvær ligger helt på kaia i fiskeværet.
          Bygningene er velholdte og trivelige å være gjest i.
          Menyen er liten, men med gode retter. Fisken er sv ypperste kvalitet. De blir tilberedt og servert med respekt for varen, har god smak og og tilbehøret passet godt.
          En hyggelig og faglig sterk servitør gjorde måltidet til en fin opplevelse.

Dato for oppholdet: mai 2019
          1  Takk, JosteinEG