Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Kontakt overnattingsstedet for ledig kapasitet.
Det finnes lignende hoteller som har ledig kapasitet.
Vis alle
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hoteller i nærheten
Anmeldelser (73)
Filtrer anmeldelser
73 resultater
Vurdering fra reisende
25
30
9
6
3
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
25
30
9
6
3
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
27 av 73 anmeldelser
Anmeldt 12. august 2020 via mobile enheter

For en mottagelse, så hjelpsom og på tilbudssiden.
Jeg har litt problemer med å gå i trapper, ikke noe problem med å endre på rommet vi skulle ha hatt selv om vi kom sent.
Koselig rom med en utsikt som tok pusten fra oss.
Deilig frokost og ikke minst et rimelig hotell med høy standard.

Dato for oppholdet: august 2020
Reisetype: Reiste som et par
Takk, lisekri
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 8. august 2020 via mobile enheter

Litt lite rom, men sengene var gode. Hotellet ligger i stille og rolige omgivelser rett før Henningsværbrua. Tar ca 10 min å gå til sentrum. Litt kjedelig frokost, men helt ok. Hyggelig personale. Desverre kan ikke alle norsk.

Dato for oppholdet: august 2020
Reisetype: Reiste som et par
Takk, 470camillai
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 8. juli 2020

Koselig hotell som har en fin beliggenhet litt utenfor Henningsvær «sentrum». Bare en kort gåtur over brua til alt annet, samt nærme ruten til Festvågtind.
Eneste som trekker ned er frokosten. Forståelig at det er en coronasituasjon som påvirker, men dessverre en skuffende frokost. Ellers anbefales det!

Dato for oppholdet: juli 2020
Reisetype: Reiste som et par
Takk, Ungturist
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 28. august 2019 via mobile enheter

Ankom sent og verten ventet med nøkkelen. Hadde bestilt enkel standard for ei natt. Nydelig rent og fint rom med TV og supert bad. Sov godt i ok senger. Nydelig frokostsal med god atmosfære og selve frokosten overgikk langt våre forventninger. Meget trivelig personale. Vi stopper her ved neste anledning

Dato for oppholdet: august 2019
Reisetype: Reiste som et par
Takk, KarlE297
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 28. juli 2019 via mobile enheter

Vi bestilte et tilnærmet hotellrom. Dette var ikke helt opp til forventningene, men i løpet av dagen etter var det meste fikset og en hyggelig plaster på såret. Mange gjester fra mange land gjorde at det var livlig i frokostsalen. Et stort minus var at det nesten ikke var norsktalende i staben. Dette kan være en sikkerhetsrisiko om noe skjer med gjester eller annet.

Dato for oppholdet: juli 2019
Reisetype: Reiste som et par
Takk, Petter J
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Vis flere anmeldelser