Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Mat og service var greit, ble raskt servert maten. ”
Anmeldelse av Restaurant Den Blå Fisk

Restaurant Den Blå Fisk
Vurdert som nr. 6 av 13 Restauranter i Henningsvær
Beskrivelse: Midt på Brygga i Lofotens største og mest aktive fiskevær, blant trauste rorbuer og fiskemottak ligger Henningsvær Bryggehotel. Hotellet ble bygget med respekt for sine omgivelser. Finstemt til miljøet rundt er hotellet utformet med rustikk eleganse. Stedet er et fyrverkeri i farger. Restaurant Den Blå Fisk i Henningsvær er kjent for lokale delikatesser fra havet, som nytes til utsikten av livet i havna. Henningsvær Bryggehotell er en av bedriftene som deltar i konseptet Arktisk Meny, der deltakerne har som mål å benytte tradisjonelle og nye matretter, basert på nordnorske råvarer og produkter.
Restaurantdetaljer
Beskrivelse: Midt på Brygga i Lofotens største og mest aktive fiskevær, blant trauste rorbuer og fiskemottak ligger Henningsvær Bryggehotel. Hotellet ble bygget med respekt for sine omgivelser. Finstemt til miljøet rundt er hotellet utformet med rustikk eleganse. Stedet er et fyrverkeri i farger. Restaurant Den Blå Fisk i Henningsvær er kjent for lokale delikatesser fra havet, som nytes til utsikten av livet i havna. Henningsvær Bryggehotell er en av bedriftene som deltar i konseptet Arktisk Meny, der deltakerne har som mål å benytte tradisjonelle og nye matretter, basert på nordnorske råvarer og produkter.
Anmeldt 27. juli 2020 via mobile enheter

Vi valgte fisk og den var også god. Vi gir karakter som er litt over gj snitt egentlig, mellom 3 og 4. Restauranten ligger i tilknytning til hotellet Bryggehotellet.

Dato for besøk: juli 2020
Takk, oj10
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (44)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk
  • Flere språk

59 av 44 anmeldelser

Anmeldt 21. juli 2020 via mobile enheter

Veldig god mat og service i en koselig restaurant med god stemning. Den møre indrefileten ble servert med en deilig rødvinsaus, langtidsbakt kål og selleripuré og kan anbefales og det samme gjelder desserten, en salt karamellis.

Dato for besøk: juli 2020
Takk, egile61
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 20. juli 2020 via mobile enheter

Spiste hval og burrata til forrett, burrata kan anbefales. Hval burde vært kuttet tynnere og mindre røyksmak. Alle spiste indrefilet til hovedrett, den manglet skorpe, krydder og generelt manglende smak dog perfekt stekt, (sous vide?). Veldig hyggelig service!

Dato for besøk: juli 2020
Takk, j_rnstjernec
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 19. juli 2020

Det var flere ting som var problematisk med dette måltidet. Basert på inntrykket restauranten gir på nettet skal denne holde høy kvalitet. Det første som slå oss var det kjedelige og dyre vinutvalget. Billige, enkle viner fra Vinmonopolet ble solgt til 5 ganger prisen. Vinglassene vi fikk til rødvinen og hvitvinen var identiske. Vinen måtte vi dessuten skjenke selv. Torsketungen til forretten var til vår overraskelse fritert (noe som ikke stod på menyen) – kjedelig. Hovedretten var veldig god. Godt stekt skrei med deilig hollandaise. Selv spiste jeg ikke dessert, men jeg drakk en kaffe. Kaffen ble glemt, jeg fikk den etter påmindelse 15-20 min etter. Jeg ble fortalt at dette var espressoen som ble laget for 15 min siden, men med en «ekstra» ny espresso shot. «Hehe, da blir det en trippel espresso» ble jeg fortalt. At kjøkkenet ikke tok seg bryet med å tilberede en helt ny fersk espresso var veldig merkelig. Denne gamle kaffen, med en ny espresso blandet, var langt fra godt. Til slutt, når vi skulle gå, oppdaget vi at regningen var feil. Tilbudsprisen som ble gitt for treretters var ikke slått inn. Merkelig at den ansatte ikke hadde dette i fingertuppene, når det åpenbart var fast «tilbud» der. Dessuten flirte den ansatte av at vi sparte «hele 35 kroner» – det lå i luften at tenkte rettelsen var unødvendig.

Servicen på Blå var rett og slett ikke slik den skal være. Mye potensialet!

Dato for besøk: juli 2020
Takk, Destination555916
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 15. juli 2020

Vi kom til avtalt tid, bestilte rød og hvit vin og såg på menyen, vi bestillte forretter hval og ei salat med ost, helt fantastisk, til hovedrett Biff og fiskesuppe, igen fantastisk mat, kan rekommendera både matig personal
God service

Dato for besøk: juli 2020
Takk, Jaropi
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.

Reisende som så på Restaurant Den Blå Fisk, så også på

Henningsvær, Vågan
Henningsvær, Vågan
 

Har du vært i Restaurant Den Blå Fisk? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din