Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Forferdelig tilbehør til biff”
Anmeldelse av Restaurant Den Blå Fisk

Restaurant Den Blå Fisk
Vurdert som nr. 7 av 13 Restauranter i Henningsvær
Beskrivelse: Midt på Brygga i Lofotens største og mest aktive fiskevær, blant trauste rorbuer og fiskemottak ligger Henningsvær Bryggehotel. Hotellet ble bygget med respekt for sine omgivelser. Finstemt til miljøet rundt er hotellet utformet med rustikk eleganse. Stedet er et fyrverkeri i farger. Restaurant Den Blå Fisk i Henningsvær er kjent for lokale delikatesser fra havet, som nytes til utsikten av livet i havna. Henningsvær Bryggehotell er en av bedriftene som deltar i konseptet Arktisk Meny, der deltakerne har som mål å benytte tradisjonelle og nye matretter, basert på nordnorske råvarer og produkter.
Restaurantdetaljer
Beskrivelse: Midt på Brygga i Lofotens største og mest aktive fiskevær, blant trauste rorbuer og fiskemottak ligger Henningsvær Bryggehotel. Hotellet ble bygget med respekt for sine omgivelser. Finstemt til miljøet rundt er hotellet utformet med rustikk eleganse. Stedet er et fyrverkeri i farger. Restaurant Den Blå Fisk i Henningsvær er kjent for lokale delikatesser fra havet, som nytes til utsikten av livet i havna. Henningsvær Bryggehotell er en av bedriftene som deltar i konseptet Arktisk Meny, der deltakerne har som mål å benytte tradisjonelle og nye matretter, basert på nordnorske råvarer og produkter.
Anmeldt 13. august 2020 via mobile enheter

Vi var og spiste indrefilet og røykt kval til forrett. Forretten var veldig god og det var store forventninger til hovedretten. Den var en skikkelig nedtur. Den ble servert med en kvart KÅLhode og ei spiseskje med potetmos (tror jeg det var) .For det det første så passet ikke kål til biff. Den ødela smaken til på biffen. Og kålen var prøvd grillet men var totalt rå innvendig. Vi gjorde oppmerksom på at maten var usmakelig uten at det ble tatt på alvor. Det bare en ting å si. Det var det verste jeg har spist. Synd vi glemte å ta bilde.

Dato for besøk: august 2020
2  Takk, AnneJ692
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (45)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk
  • Flere språk

48 av 45 anmeldelser

Anmeldt 6. august 2020

Hotellet hadde reservert plass til oss i restauranten første kveld, og det var lurt ettersom det meste var fullt både her og i sentrum. Menyen var ikke veldig stor, men grei nok med kanskje tre valg innenfor forrett, hovedrett og dessert. Pluss passende drikkevarer.
Maten var jevnt over bra, men jeg mistenker at kjøkkenet hadde solgt mer fiskesuppe enn de hadde kraft til. Hva gjør man da? Jo, blander inn mer melk / fløte, og håper det går bra. Det gjorde det ikke! Jeg er selv god til å lage fiskesuppe, og uten nok kraft blir det ikke bra. Da er det bedre å beklage, men si at de ikke har mer. Servicen var grei nok, men bar preg av at et par tyske servitører nylig hadde begynt. Det ble derfor litt ventetid, men vi hadde ferie og god tid :-).

Dato for besøk: juli 2020
    • Verdi
    • Service
    • Mat
1  Takk, toreh456
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 27. juli 2020 via mobile enheter

Vi valgte fisk og den var også god. Vi gir karakter som er litt over gj snitt egentlig, mellom 3 og 4. Restauranten ligger i tilknytning til hotellet Bryggehotellet.

Dato for besøk: juli 2020
Takk, oj10
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 21. juli 2020 via mobile enheter

Veldig god mat og service i en koselig restaurant med god stemning. Den møre indrefileten ble servert med en deilig rødvinsaus, langtidsbakt kål og selleripuré og kan anbefales og det samme gjelder desserten, en salt karamellis.

Dato for besøk: juli 2020
Takk, egile61
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 20. juli 2020 via mobile enheter

Spiste hval og burrata til forrett, burrata kan anbefales. Hval burde vært kuttet tynnere og mindre røyksmak. Alle spiste indrefilet til hovedrett, den manglet skorpe, krydder og generelt manglende smak dog perfekt stekt, (sous vide?). Veldig hyggelig service!

Dato for besøk: juli 2020
Takk, j_rnstjernec
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.

Reisende som så på Restaurant Den Blå Fisk, så også på

Henningsvær, Vågan
Henningsvær, Vågan
 

Har du vært i Restaurant Den Blå Fisk? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din