Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“God mat og flott vertskap”
Anmeldelse av Lofotmat

Lofotmat
Vurdert som nr. 1 av 13 Restauranter i Henningsvær
Fortreffelighetsbevis
Prisklasse: USD 17 - USD 45
Kjøkken: Skandinavisk
Restaurantdetaljer
Anmeldt 12. desember 2018

Alltid godt å komme til Henningsvær og innom Lofotmat hos Siv og Geir. God mat, god service og hyggelig vertskap. Lutefisk med tilbehør som bare de kan lage den. En god latter etter historiefortelling av vertskapet skaper stemning. Kommer tilbake år etter år.

Dato for besøk: desember 2018
    • Verdi
    • Service
    • Mat
1  Takk, JaneP134
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (502)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk
  • Flere språk

9599 av 502 anmeldelser

Anmeldt 10. desember 2018 via mobile enheter

Vi er en vennegjeng på 8 personer som årlig tar turen innom Henningsvær i førjulstiden.
Tradisjon er at vi alltid tar første dagen på Lofotmat hos Siv og Geir.
Maten, lokalet og vertsskapet slår aldri feil.
Vertskapet gir av seg selv fra vi kommer inn døra og til vi forlater mett og god og full av julestemning.
Julebordet for november-2019 allerede i boks.
Hilsen Merete og Morten ❤️

Dato for besøk: desember 2018
1  Takk, 586mereteb
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 27. november 2018

Vi droppet innom dette fantastiske stedet LOFOTMAT i Henningsvær på forsommeren i år, Det var fullt av folk, god stemning og mye liv, og vi måtte jo selvsagt smake ekte bacalao fra Lofoten når vi var i Henningsvær, og du verden for en fantastisk opplevelse, Torsk, Smak, Rådvarer av ypperste klasse. Vi kommer tilbake hit - Anbefalles :-)

Dato for besøk: juni 2018
2  Takk, Nordlyset1977
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 31. august 2018 via mobile enheter

Var der en lørdag kveld og spiste einerøkt laks til forrett og dampet tørrfisk til hovedrett = Nydelig.
Før forretten ble det servert en smak av hjemmelaget kaviar etter lokal oppskrift som skjerpet smakssansene før bestilte retter kom. Fikk litt historie om maten som ble servert og ble veiledet til nydelig drikke som passet til maten.
Dro tilbake neste dag og spiste hjemmelaget burger til lunsj før hjemreise fra Henningsvær. Den smakte fortreffelig.
Riktig sted å besøke hvis du ønsker nydelig mat i god atmosfære

Dato for besøk: august 2018
Takk, Maritfredriksen
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 25. august 2018 via mobile enheter

Fantastisk mat og super service Ønsker du å få en god og smakfull matopplevelse i god atmosfære er dette riktig sted å besøke.

Dato for besøk: august 2018
1  Takk, Bjørn J
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.

Reisende som så på Lofotmat, så også på

 

Har du vært i Lofotmat? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din