“Helt fantastisk spennende”
Anmeldelse av Restaurant Lofotmat

Restaurant Lofotmat
Vurdert som nr. 1 av 15 Restauranter i Henningsvær
Kjøkken: Skandinavisk
Beskrivelse: Restaurant Lofotmat er den LILLE restauranten med det Store Hjertet. Lokale råvarer tilberedt av Mesterkokk Siv Hilde og hennes gode hjelpere Gjestene blir tatt vare på av Restaurantsjef Geir, som sammen med sine gode hjelpere tilbyr et rikholdig vinkart og gir gode råd om såvel mat som drikke til ditt festmåltid. Bordreservasjon kan være lurt, men om du er heldig så finnes det kanskje en ledig stol om du stikker innom på impuls.
Anmeldt 17. juli 2020 via mobile enheter

Helt fantastisk spennende og god mat! Ansatte var veldig serviceinnstilt og gjorde besøket til en fin opplevelse for liten og stor 😃. Kokka kom selv til bordet og fortalte om maten noe som opplevdes veldig jordnært og trivelig. Heier på dere 👍

1  Takk, 209b_rdf

Anmeldt 14. juli 2020 via mobile enheter

Gode råvarer i fiskesuppa, men den var svak på smak og tykkelse. Mistenker at den var utvannet pga. Stor pågang

Takk, 589haraldf
Anmeldt 14. juli 2020 via mobile enheter

Fantastisk matopplevelse,atmosfære og vertsskap.. Spiste grilla tørrfisk med anbefalt rødvin til .Hit kommer vi garantert igjen.

1  Takk, 138wenchej
Anmeldt 14. juli 2020 via mobile enheter

Vi spiste her under vårt besøk i Henningsvær 😊 Veldig hyggelig sted med god service 👍 Maten var nydelig og porsjonene var store! Kan virkelig anbefale et besøk her 🥰 Men det er lurt å bestille bord 😊

2  Takk, klasbu
Anmeldt 12. juli 2020 via mobile enheter

Vi spiste et deilig måltid lørdagskvelden sammen med gode venner. Forretten m kamskjell, hovedrett m tørrfisk og dessert m brunostis var smaksrikt og nydelig. Kvelden ble toppet med hyggelig service, varme og ikke minst en tydelig lidenskap for maten, folka og stedet.

2  Takk, grorongvedskui

Reisende som så på Restaurant Lofotmat, så også på

Har du vært i Restaurant Lofotmat? Del dine erfaringer!