Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Mitt livs beste måltid”
Anmeldelse av Lofotmat

Lofotmat
Vurdert som nr. 1 av 13 Restauranter i Henningsvær
Fortreffelighetsbevis
Prisklasse: USD 18 - USD 47
Kjøkken: Skandinavisk
Restaurantdetaljer
Anmeldt 30. august 2020 via mobile enheter

Var der og spiste blåskjell til forrett og lamme caré til hovedrett og begge rettene smakte helt nydelig. Aldri spist så god mat noen sinne. Samboeren spiste smørstekt kveite og han syntes også at denne var meget god. I tillegg var betjeningen veldig hyggelige og flinke. Restauranten var lun og hyggelig og hadde til og med tent stearinlys på toalettet. Anbefaler alle å ta et besøk her!

Dato for besøk: august 2020
1  Takk, L5100RZmariar
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (527)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk
  • Flere språk

5458 av 527 anmeldelser

Anmeldt 8. august 2020 via mobile enheter

Liten, koselig restaurant med ansatte som er genuint interessert i at gjestene skal ha det bra. Spiste gratinert tørrfisk, og den var utrolig god. Eieren tok en runde og pratet med gjestene. Veldig fin gest Dessert ble karamellis, som var en fantastisk avslutning på besøket. Anbefaler å bestille bord, for det blir fort fullt.

Dato for besøk: august 2020
Takk, 470camillai
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 2. august 2020 via mobile enheter

Var heldig få bord her. Spiste fiskesuppe til forrett, som var helt nydelig. Hovedrett valgte vi kjøtt. Fantastisk atmosfære og hyggelige ansatte. Anbefales på det varmeste.

Dato for besøk: august 2020
2  Takk, anitad107
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 25. juli 2020 via mobile enheter

Her må du være tidlig ute for å få bord. Fantastisk mat og herlig atmosfære. Eieren og en svensk servitør tok oss godt i mot. Til forrett hadde vi fiskesuppe og kamskjell. Til hovedrett hadde vi gratinert tørrfisk og dagens piggvar. Dessert var osteplate og rabarbara/prosecco suppe. HIMMELSK

Dato for besøk: juli 2020
3  Takk, anderiano
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 23. juli 2020 via mobile enheter

Fantastisk lite sted. Aldri opplevd så god service. Servitørene var veldig observante. Først ble vi tatt i mot av eieren av stedet. Vi fikk gode anbefalinger på mat og god vin. Aldri opplevd et sted som har funnet en så god balanse mellom å være interessert i gjestene og følge godt opp, uten at det blir masete. De tok seg god tid til å forklare oss det vi lurte på i menyen, og var bare til stede underveis i måltidet i tilfelle vi trengte noe mer. Dette var en nydelig opplevelse.
Det ble tilrettelagt for allergi, og jeg som er laktoseintolerant kunne bestille alt på menyen utenom fiskesuppe. Jeg fikk til og med brød og smør som var uten laktose.
Lurt å booke bord på forhånd.

Dato for besøk: juli 2020
1  Takk, simness
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.

Reisende som så på Lofotmat, så også på

 

Har du vært i Lofotmat? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din