Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Ypperlig fiskerestaurant!”
Anmeldelse av Lofotmat

Lofotmat
Vurdert som nr. 1 av 14 Restauranter i Henningsvær
Prisklasse: USD 15 - USD 41
Kjøkken: Skandinavisk
Restaurantdetaljer
Anmeldt 1. august 2021 via mobile enheter

Utrolig koselig plass i hjertet av Henningsvær. Nydelig mat og ypperlig service. Her vet de å ta vare på gjestene sine. Kommer gjerne tilbake. Anbefales å bestille bord på forhånd.

Dato for besøk: august 2021
1  Takk, X7093AVmonicas
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (551)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk
  • Flere språk

3236 av 553 anmeldelser

Anmeldt 31. juli 2021 via mobile enheter

Nydelig mat, fantastisk betjening, god atmosfære, selv toalettene var i stjerneklasse! Alt var gjennomført på detaljnivå, tilbehør til maten, betjening, restauranten og på toalettene. Hit skal vi igjen, uten tvil!

Dato for besøk: juli 2021
1  Takk, Liss H
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 29. juli 2021

Nydelig kortreist mat som både smaker fantastisk og er nydelig anrettet. Flott lokale med veldig hyggelige eiere og personal som ser deg som gjest. Anbefales på det varmeste.

Dato for besøk: juli 2021
    • Verdi
    • Service
    • Mat
3  Takk, PeggyA729
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 29. juli 2021 via mobile enheter

Vi ble møtt av hyggelig personal i en flott og liten restaurant. Vi spiste torskelion og boknafisk. Maten smakte nydelig og det var stor porsjon. De aller fleste hovedrettene var glutenfrie. Anbefales på det sterkeste!

Dato for besøk: juni 2021
1  Takk, Lotta91
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 28. juli 2021

Helt fantastisk mat, atmosfære og ikke minst service. Vi ringte dem 45 minutter før vi ønsket bord. Da det var midt i høysesongen var vi sikre på at det ville være fullbooket. Og det var de. MEN, de sa de kunne gjøre klart for oss i vinstuen, som egentlig ikke er et rom som brukes til servering. Maten var fantastisk, eieren og servitøren Geir var utrolig hyggelig og imøtekommende, og service fenomenal.

Dato for besøk: juli 2021
1  Takk, AslakS14
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.

Reisende som så på Lofotmat, så også på

 

Har du vært i Lofotmat? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din
Inntekter påvirker opplevelsene som er omtalt på denne siden. Finn ut mer.