Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“5 stjerner - opplevelse og god mat.”
Anmeldelse av Lofotmat

Lofotmat
Vurdert som nr. 1 av 14 Restauranter i Henningsvær
Prisklasse: USD 15 - USD 41
Kjøkken: Skandinavisk
Restaurantdetaljer
Anmeldt 2. august 2021 via mobile enheter

Helt fantastisk service. Koselig og behjelpelig med maten. Fikk dagens med hummer og kveite. Du får et fantastisk brød i tillegg som er bak på dagen. Beste jeg har smakt.

Dato for besøk: juli 2021
1  Takk, MariusDammyr
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (553)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk
  • Flere språk

2933 av 553 anmeldelser

Anmeldt 1. august 2021 via mobile enheter

Fantastisk mat, ypperlige råvarer og nydelig vin.
Lekkert pyntet bord i koselige omgivelser.
Veldig hyggelig og imøtekommende servitører. Vi kommer gjerne igjen.

Dato for besøk: juli 2021
1  Takk, Roam15096344767
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 1. august 2021

Jeg må si det enkelt, tusen takk!
Dette var mat som var noe helt for seg selv, og nok noe av det beste vi har fått servert på restaurant på lenge. Jeg blir rett og slett så glad av et slikt besøk og matopplevelsen de disket opp med..

Dato for besøk: august 2021
1  Takk, 929fredrikh
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 1. august 2021 via mobile enheter

Utrolig koselig plass i hjertet av Henningsvær. Nydelig mat og ypperlig service. Her vet de å ta vare på gjestene sine. Kommer gjerne tilbake. Anbefales å bestille bord på forhånd.

Dato for besøk: august 2021
1  Takk, X7093AVmonicas
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 31. juli 2021 via mobile enheter

Nydelig mat, fantastisk betjening, god atmosfære, selv toalettene var i stjerneklasse! Alt var gjennomført på detaljnivå, tilbehør til maten, betjening, restauranten og på toalettene. Hit skal vi igjen, uten tvil!

Dato for besøk: juli 2021
1  Takk, Liss H
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.

Reisende som så på Lofotmat, så også på

 

Har du vært i Lofotmat? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din
Inntekter påvirker opplevelsene som er omtalt på denne siden. Finn ut mer.