Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Gourmet, kvalitet og hygge i Henningsvær”
Anmeldelse av Lofotmat

Lofotmat
Vurdert som nr. 1 av 14 Restauranter i Henningsvær
Prisklasse: USD 15 - USD 41
Kjøkken: Skandinavisk
Restaurantdetaljer
Anmeldt 18. august 2021

For et sted!
Hyggelig og kunnskapsrik service. Maten var bare det aller beste vi har smakt i Lofoten på en uke. En egen touch for hver rett. Chevre salat, tørrfisk og brownie, alt så velsmakende og velbalansert, samtidig som alt var et vakkert skue.
Altså, denne restauranten skiller seg skyhøyt over de ellers gode restsurantbesøkene vi har hatt her i Lofoten.
Anbefales på det varmeste!

Dato for besøk: august 2021
Takk, TorilH_12
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (551)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk
  • Flere språk

2428 av 551 anmeldelser

Anmeldt 16. august 2021

Vi besøkte Lofotmat to ganger i juli i år. Hadde bestilt bord på forhånd (det var lurt i disse pandemitider) og hadde bedt om vårt favorittbord fra 2020. Og det fikk vi. Vi ble hjertelig tatt i mot av han Geir. Så fikk vi tid til å studere menyen, mens vi hygget oss med et glass champagne.
Vi valgte kamskjell, breiflabb (med min favorittvin fra St.Aubin:Hubert Lamy) og delte en dessert. Alt i alt et fantastisk måltid, med svært hyggelige ‘hjelpere’ som gjorde kvelden perfekt.
Besøk nr. 2 , noen dagen senere besto av rikelig med kongekrabbe, perfekt tilbredt.
Vi kommer garantert tilbake i 2022.

Dato for besøk: juli 2021
Anmeldelse samlet inn i partnerskap med denne restauranten
1  Takk, Munkvoll
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 15. august 2021

Det slår aldri feil å spise her. Er det noe de kan på Lofotmat, så er det mat og service.
Favoritten i menyen er gratinert tørrfisk- må prøves

Dato for besøk: juli 2021
Anmeldelse samlet inn i partnerskap med denne restauranten
1  Takk, ElisabethW2
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 11. august 2021 via mobile enheter

Maten var nydelig. Servicen fra vi kom til vi gikk var super.Kommer gjerne tilbake, og anbefaler denne restauranten videre.

Dato for besøk: august 2021
1  Takk, Climber68536188513
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 4. august 2021

Vi kom dit en kveld uten å ha bestlt bord, det var ikke bare enkelt, så bordbestilling kan anbefales, men i vårt tilfelle (vi var to stk) så snudde de seg rundt og fant en løsning som gjorde at vi likevel kunne få spise der.
Vi bestilte gratinert tørrfisk og den var utrolig god. Passe stekt og med så mye godt tilbehør og smaker til.
Servicen var upåklagelig, og stedet var utrolig koselig. Vi angret på at vi ikke hadde gått dit tidligere under vårt opphold.
Stedet kan absolutt anbefales å prøve om man ønsker et meget godt måltid.

Dato for besøk: juli 2021
    • Verdi
    • Service
    • Mat
2  Takk, 2014Eva
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.

Reisende som så på Lofotmat, så også på

 

Har du vært i Lofotmat? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din
Inntekter påvirker opplevelsene som er omtalt på denne siden. Finn ut mer.