Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Lofotens desiderte perle 🤩”
Anmeldelse av Lofotmat

Lofotmat
Vurdert som nr. 1 av 14 Restauranter i Henningsvær
Prisklasse: USD 15 - USD 40
Kjøkken: Skandinavisk
Restaurantdetaljer
Anmeldt 23. august 2021 via mobile enheter

Bak den ydmyke fasaden skjuler det seg en kompetent og hyggelig restaurant med nydelig mat og rolig atmosfære.

Vi spiste marinert kveite sashimi, friterte kamskjell, andebryst og tindvedsorbet. Alle rettene eksploderte av fantastiske smaker i munnen.
Servitøren vi hadde var i tillegg veldig dyktig i faget, tålmodig og ga oss anbefalinger.

Skal du til Henningsvær må du booke bord her!

Dato for besøk: august 2021
1  Takk, lined2015
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (551)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk
  • Flere språk

2226 av 551 anmeldelser

Anmeldt 22. august 2021 via mobile enheter

Vi besøkte restauranten i forbindelse med 7 retters festmeny.
Fantastisk matopplevelse med gode viner og topp service.
Tusen takk til Siv Hilde & Co for opplevelsen. Vi kommer garantert igjen!

Dato for besøk: august 2021
1  Takk, LofotenIslands
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 18. august 2021

For et sted!
Hyggelig og kunnskapsrik service. Maten var bare det aller beste vi har smakt i Lofoten på en uke. En egen touch for hver rett. Chevre salat, tørrfisk og brownie, alt så velsmakende og velbalansert, samtidig som alt var et vakkert skue.
Altså, denne restauranten skiller seg skyhøyt over de ellers gode restsurantbesøkene vi har hatt her i Lofoten.
Anbefales på det varmeste!

Dato for besøk: august 2021
Takk, TorilH_12
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 16. august 2021

Vi besøkte Lofotmat to ganger i juli i år. Hadde bestilt bord på forhånd (det var lurt i disse pandemitider) og hadde bedt om vårt favorittbord fra 2020. Og det fikk vi. Vi ble hjertelig tatt i mot av han Geir. Så fikk vi tid til å studere menyen, mens vi hygget oss med et glass champagne.
Vi valgte kamskjell, breiflabb (med min favorittvin fra St.Aubin:Hubert Lamy) og delte en dessert. Alt i alt et fantastisk måltid, med svært hyggelige ‘hjelpere’ som gjorde kvelden perfekt.
Besøk nr. 2 , noen dagen senere besto av rikelig med kongekrabbe, perfekt tilbredt.
Vi kommer garantert tilbake i 2022.

Dato for besøk: juli 2021
Anmeldelse samlet inn i partnerskap med denne restauranten
1  Takk, Munkvoll
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 15. august 2021

Det slår aldri feil å spise her. Er det noe de kan på Lofotmat, så er det mat og service.
Favoritten i menyen er gratinert tørrfisk- må prøves

Dato for besøk: juli 2021
Anmeldelse samlet inn i partnerskap med denne restauranten
1  Takk, ElisabethW2
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.

Reisende som så på Lofotmat, så også på

 

Har du vært i Lofotmat? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din
Inntekter påvirker opplevelsene som er omtalt på denne siden. Finn ut mer.