Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Bare husk å booke på forhånd!”
Anmeldelse av Lofotmat

Lofotmat
Vurdert som nr. 1 av 14 Restauranter i Henningsvær
Prisklasse: USD 14 - USD 37
Kjøkken: Skandinavisk
Restaurantdetaljer
Anmeldt 29. august 2021 via mobile enheter

Ikke la deg lure av fasade og litt «kald» innredning, for denne restauranten kan virkelig levere på både mat og drikke. Beste i Lofoten har å by på, synes vi. Bra tilberedning og gode ingredienser. Håper restauranten fokuserer videre på å bruke flere ingredienser fra Lofoten i fremtiden

Dato for besøk: august 2021
1  Takk, Maayiaa
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (554)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk
  • Flere språk

2024 av 554 anmeldelser

Anmeldt 28. august 2021 via mobile enheter

Vi var fire venninner og spiste der. To spiste blåskjell - disse sto til en to’er, den gratinerte tørrfisken var smakløs, mens derimot torskeloinen var nydelig. Dessertene var absolutt verd et besøk. Servicen var helt ok. Totalt kunne opplevelsen vært bedre. Beklager

Dato for besøk: august 2021
Takk, Elin E
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 23. august 2021 via mobile enheter

Bak den ydmyke fasaden skjuler det seg en kompetent og hyggelig restaurant med nydelig mat og rolig atmosfære.

Vi spiste marinert kveite sashimi, friterte kamskjell, andebryst og tindvedsorbet. Alle rettene eksploderte av fantastiske smaker i munnen.
Servitøren vi hadde var i tillegg veldig dyktig i faget, tålmodig og ga oss anbefalinger.

Skal du til Henningsvær må du booke bord her!

Dato for besøk: august 2021
1  Takk, lined2015
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 22. august 2021 via mobile enheter

Vi besøkte restauranten i forbindelse med 7 retters festmeny.
Fantastisk matopplevelse med gode viner og topp service.
Tusen takk til Siv Hilde & Co for opplevelsen. Vi kommer garantert igjen!

Dato for besøk: august 2021
1  Takk, LofotenIslands
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 18. august 2021

For et sted!
Hyggelig og kunnskapsrik service. Maten var bare det aller beste vi har smakt i Lofoten på en uke. En egen touch for hver rett. Chevre salat, tørrfisk og brownie, alt så velsmakende og velbalansert, samtidig som alt var et vakkert skue.
Altså, denne restauranten skiller seg skyhøyt over de ellers gode restsurantbesøkene vi har hatt her i Lofoten.
Anbefales på det varmeste!

Dato for besøk: august 2021
Takk, TorilH_12
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.

Reisende som så på Lofotmat, så også på

 

Har du vært i Lofotmat? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din
Inntekter påvirker opplevelsene som er omtalt på denne siden. Finn ut mer.