Fantastisk galleri med hyggelig betjening

Henningsvær propp full av folk men velsignet fredelig på Galleriet. Romslig, åpent, god plass... les mer

Anmeldt 14. september 2023
Bergljot Ree H
Porsgrunn kommune, Norge
Verdt et besøk

Var innom Galleri Lofoten og fikk omvisning inne på keramikk verkstedet, så vi fikk se produksjon... les mer

Anmeldt 10. mars 2022
Thonianer
Oslo

Anbefalte opplevelser i og i nærheten av Henningsvær
Anmeldt 12. februar 2020

Vi ble mottatt med et glass bobler. Etter er flott film om galleriet ble vi vist rundt blandet gammel og ny kunst. Guiden Bernhard var kunnskapsrik og spennende.
Etter runden ble vi servert deilig fiskesuppe og drikke i kafeen.
Til slutt hadde vi en spasertur i vakre Henningsvær.

Dato for opplevelse: februar 2020
1  Takk, Liv R T
Anmeldt 4. november 2019

Dette var en fantastisk opplevelse i vakre Lofoten. Et kjempefint galleri, med malerier av nordnorske kunstnere. Mange storslagne maleri fra tidlig 1900-tall, men også fra nyere tid. Stor variasjon. Kjempeflott atmosfære i den fine caféen i sjøkanten. Dette kan anbefales på det sterkeste!

Takk, McIden75
Anmeldt 30. oktober 2019

Her blir du møtt av hyggelig personale i en kafe hvor du kan sitte ned og nyte utsikten med noe godt å drikke/spise. Selv for en som ikke er kunstinteressert er det mange flotte bilder både i første og andre etasje. Absolutt verdt et besøk.

Takk, ReisendeSam43
Anmeldt 29. oktober 2019

Flott galleri med vakre bilder både frå Nord Norge samt bilder frå Dronning Sonja. Fin atmosfære og hyggeleg betjening.Absolutt verdt besøket!

Takk, Jan Erik R
Anmeldt 29. oktober 2019

Dette var en opplevelse og en fantastiske plass. Første gangen jeg har vært i Lofoten og Henningsvær. Flotte samling av nordnorske kunstnere og en flotte film. Fikk et hefte som fortale om gamle kunstnere. Kjempe blid og hyggelig betjening som serverte oss ei fantastiske fiske suppe med god drikke til. Håper eg kan ta med en gjeng å reise opp der igjen.

Takk, 55test