Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Lagre
Se gjennom høydepunkter
Fantastisk galleri med hyggelig betjening

Henningsvær propp full av folk men velsignet fredelig på Galleriet. Romslig, åpent, god plass... les mer

Anmeldt 14. september 2023
Bergljot Ree H
,
Porsgrunn kommune, Norge
Verdt et besøk

Var innom Galleri Lofoten og fikk omvisning inne på keramikk verkstedet, så vi fikk se produksjon... les mer

Anmeldt 10. mars 2022
Thonianer
,
Oslo
Les alle 62 anmeldelsene
  
Inntekter påvirker opplevelsene som er omtalt på denne siden. Finn ut mer.
Google
Anbefalte opplevelser i og i nærheten av Henningsvær
fra kr 1 150,00
Mer informasjon
fra kr 790,00
Mer informasjon
Anmeldelser (62)
Filtrer anmeldelser
62 resultater
Vurdering fra reisende
30
27
4
1
0
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
30
27
4
1
0
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
813 av 62 anmeldelser
Anmeldt 30. juni 2020 via mobile enheter

Lyse og trivelige lokaler - interessant utstilling og fantastisk beliggenhet. Kombinert med svært hyggelig betjening, vinbar på brygga og intim konserter i helgene, er dette et «must» å besøke

Dato for opplevelse: juni 2020
Takk, ErlingD
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 12. februar 2020

Vi ble mottatt med et glass bobler. Etter er flott film om galleriet ble vi vist rundt blandet gammel og ny kunst. Guiden Bernhard var kunnskapsrik og spennende.
Etter runden ble vi servert deilig fiskesuppe og drikke i kafeen.
Til slutt hadde vi en spasertur i vakre Henningsvær.

Dato for opplevelse: februar 2020
1  Takk, Liv R T
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 4. november 2019

Dette var en fantastisk opplevelse i vakre Lofoten. Et kjempefint galleri, med malerier av nordnorske kunstnere. Mange storslagne maleri fra tidlig 1900-tall, men også fra nyere tid. Stor variasjon. Kjempeflott atmosfære i den fine caféen i sjøkanten. Dette kan anbefales på det sterkeste!

Dato for opplevelse: oktober 2019
Takk, McIden75
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 30. oktober 2019

Her blir du møtt av hyggelig personale i en kafe hvor du kan sitte ned og nyte utsikten med noe godt å drikke/spise. Selv for en som ikke er kunstinteressert er det mange flotte bilder både i første og andre etasje. Absolutt verdt et besøk.

Dato for opplevelse: oktober 2019
Takk, ReisendeSam43
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 29. oktober 2019

Flott galleri med vakre bilder både frå Nord Norge samt bilder frå Dronning Sonja. Fin atmosfære og hyggeleg betjening.Absolutt verdt besøket!

Dato for opplevelse: oktober 2019
Takk, Jan Erik R
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Vis flere anmeldelser