Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Lagre
Se gjennom høydepunkter
Verdt et besøk!

Kunst fra Lofoten og historie fra Lofoten. Her får du begge deler. Tre etasjer med flotte kunstverk... les mer

Anmeldt 13. juli 2021
tones249
,
Oslo, Norge
via mobile enheter
Historie og kultur i skjønn forening

Det er vel verdt tiden å legge inn et besøk på Galleri Lofoten. Veldig fin film som forteller om... les mer

Anmeldt 26. august 2020
torunnm445
,
Kristiansand, Norge
via mobile enheter
Les alle 56 anmeldelsene
  
Google
Anbefalte opplevelser i og i nærheten av Henningsvær
fra USD 262,32
Mer informasjon
fra USD 116,13
Mer informasjon
fra USD 193,43
Mer informasjon
Anmeldelser (56)
Filtrer anmeldelser
56 resultater
Vurdering fra reisende
29
22
4
1
0
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
29
22
4
1
0
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
611 av 56 anmeldelser
Anmeldt 30. juni 2020 via mobile enheter

Lyse og trivelige lokaler - interessant utstilling og fantastisk beliggenhet. Kombinert med svært hyggelig betjening, vinbar på brygga og intim konserter i helgene, er dette et «must» å besøke

Dato for opplevelse: juni 2020
Takk, ErlingD
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 12. februar 2020

Vi ble mottatt med et glass bobler. Etter er flott film om galleriet ble vi vist rundt blandet gammel og ny kunst. Guiden Bernhard var kunnskapsrik og spennende.
Etter runden ble vi servert deilig fiskesuppe og drikke i kafeen.
Til slutt hadde vi en spasertur i vakre Henningsvær.

Dato for opplevelse: februar 2020
Takk, Liv R T
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 4. november 2019

Dette var en fantastisk opplevelse i vakre Lofoten. Et kjempefint galleri, med malerier av nordnorske kunstnere. Mange storslagne maleri fra tidlig 1900-tall, men også fra nyere tid. Stor variasjon. Kjempeflott atmosfære i den fine caféen i sjøkanten. Dette kan anbefales på det sterkeste!

Dato for opplevelse: oktober 2019
Takk, McIden75
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 30. oktober 2019

Her blir du møtt av hyggelig personale i en kafe hvor du kan sitte ned og nyte utsikten med noe godt å drikke/spise. Selv for en som ikke er kunstinteressert er det mange flotte bilder både i første og andre etasje. Absolutt verdt et besøk.

Dato for opplevelse: oktober 2019
Takk, ReisendeSam43
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 29. oktober 2019

Flott galleri med vakre bilder både frå Nord Norge samt bilder frå Dronning Sonja. Fin atmosfære og hyggeleg betjening.Absolutt verdt besøket!

Dato for opplevelse: oktober 2019
Takk, Jan Erik R
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Vis flere anmeldelser